Ο Vettel επιστρέφει στο Race of Champions

Σχετικά άρθρα

GP GRAN BRETAGNA F1/2015

Το 2007 ξεκίνησε τη πορεία του στη Formula 1 ο Sebastian Vettel, αλλά η παρουσία του Γερμανού τότε δεν ήταν μόνο στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα. Ο οδηγός της Ferrari έχει δώσει από τότε το παρών σε όλα τα Race of Champions, μέχρι και το 2012. Το 2013, ο αγώνας ακυρώθηκε, ενώ πέρυσι δεν πήρε μέρος. Στα 6 αυτά χρόνια, ο Seb πήρε μαζί με τον Michael Schumacher τον τίτλο για λογαριασμό της Γερμανίας.

Ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής επιστρέφει στο event που φέτος θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, στις 20-21 Νοεμβρίου. Το γεγονός ότι η σεζόν στη Formula 1 δε θα έχει ολοκληρωθεί (ο τελευταίος αγώνας θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου, στο Abu Dhabi) δεν εμπόδισε τον Vettel από το να πάρει μέρος στον αγώνα, και δηλώνει:

Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Race of Champions, στο οποίο παίρνω μέρος από το ντεμπούτο μου στη Formula 1, το 2007. Θα είναι πολύ συναρπαστικό να φιλοξενείς αγωνιστικά αυτοκίνητα στο στάδιο που έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012. Φυσικά, δε θα έχω τον Michael για team-mate μου αυτή τη φορά, αλλά θα προσπαθήσω το καλύτερο για να φέρω τον τίτλο πίσω στη Γερμανία, αλλά και να κερδίσω τον πρώτο μου προσωπικό τίτλο. Αυτό είναι ένα τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή μου.

Ο team-mate του Γερμανού παραμένει άγνωστος, ωστόσο επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή των Tom Kristensen, Petter Solberg και David Coulthard, που πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...