Νικητής ο David Coulthard στο φετινό Race Of Champions

Σχετικά άρθρα

David Coulthard

Το Race Of Champions (ROC) επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, ύστερα από την περσινή ακύρωση, λόγω των πολιτικών αναταραχών στο εσωτερικό της Ταϊλάνδης. Η φετινή διοργάνωση έγινε στα νησιά Μπαρμπάντος, συγκεκριμένα στο Bushy Park Circuit.

Νικητής για φέτος, που κέρδισε και τον τίτλο του Πρωταθλητή των Πρωταθλητών, αναδείχθηκε ο David Coulthard, πρώην οδηγός της Formula 1. Ο Σκοτσέζος κέρδισε στον τελικό τον Pascal Wehrlein, τρίτο οδηγό της Mercedes AMG και νεότερο νικητή στην ιστορία του DTM.

Για να καταφέρει να βρεθεί στον τελικό, ο Coulthard έπρεπε ν’ αποκλείσει τον 6 φορές Πρωταθλητή στα V8 Supercars, Jamie Whincup, μόλις για 2 δέκατα του δευτερολέπτου. Από την άλλη, αντίπαλος για τον Wehrlein ήταν ο φετινός Πρωταθλητής στη Formula 3, Esteban Ocon.

10847759_845184225524668_6283399702748959970_o

Όσον αφορά τις ομάδες, νικήτρια ήταν η Νορβηγία, με τους Tom Kristensen και Petter Solberg. Οι δυο τους αντιμετώπισαν στον μεγάλο τελικό την ομάδα της Βρετανίας, την οποία εκπροσωπούσαν ο Coulthard και η Susie Wolff, η οποία πήρε μέρος στον φετινό αγώνα.

Στα ημιτελικά, η Νορβηγία ήταν ταχύτερη από την Γαλλία, των Romain Grosjean και Ocon, ενώ η Βρετανία απέκλεισε τα νησιά Μπαρμπάντος, δηλαδή τους Dane Skeete και Rhett Watson.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...