Alonso: Καλύτερη από ποτέ η ανταγωνιστικότητά μας

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso on track.

Με πολλές ελπίδες ξεκίνησε το 3ήμερο η McLaren. Η χάραξη της ουγγρικής πίστας που δεν έχει πολλές απαιτήσεις από το power unit ευνοεί την MP4-30, με τον Jenson Button να πιστεύει ακόμα και σε πρόκριση στο Q3. Υπολόγισαν, όμως, χωρίς την αξιοπιστία, αφού σήμερα χτύπησε εις διπλούν τα βρετανικά μονοθέσια. Το πρόβλημα του ERS στο Button δεν επέτρεψε στον Βρετανό να περάσει στο Q3, με τον Fernando Alonso να σταματάει στα μέσα του Q2.

Παρά της δυσκολίες, ο Ισπανός είδε το μονοθέσιό του να είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με άλλα Grands Prix και μάλιστα ισχυρίζεται πως αυτό ήταν το καλύτερό τους 3ήμερο, όσον αφορά την ταχύτητα. Το πρόβλημα σίγουρα τον στεναχώρησε, αλλά δεν χάνει τον ενθουσιασμό του και την αγάπη του για τη Formula 1.

Σίγουρα, ήταν το καλύτερό μας Σαββατοκύριακο από το επίπεδο ανταγωνιστικότητας που νιώθουμε. Ήταν πολύ αισιόδοξο να μπούμε στο Q3, αλλά δεν είναι τελικά απογοητευτικό, επειδή ξέρουμε τι κάνουμε και ξέρουμε τη φάση που θα πρέπει να περάσουμε φέτος.

Fernando Alonso in the pit lane.

Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάνουμε και να γίνουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα ανταγωνιστικοί. Θέλω να είμαι εκεί έξω, θέλω να τρέχω και αυτό (που έσπρωχνε το μονοθέσιό του στα pits) έδειξε πόσο αγαπώ το άθλημα. Δεν έχει σημασία αν είσαι στην τελευταία θέση ή στην pole· θέλεις να οδηγείς το μονοθέσιο.

Δυσαρεστημένος είναι ο επί κεφαλής της ομάδας, Eric Boullier, που είδε και τα δύο μονοθέσια να έχουν ξανά προβλήματα, ενώ αυτό που Button είπε ότι οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος. Τα προβλήματα αυτά είναι ικανά να προσθέσουν ακόμα περισσότερη αβεβαιότητα στη McLaren για το πότε μπορεί να σταθεί πραγματικά στα πόδια της.

Πονάμε, επειδή δεν είμαστε εκεί που θέλουμε ή εκεί που θα έπρεπε. Δεν ξέρω πόσο θα πάρει για να είμαστε όλοι χαρούμενοι, αλλά θα είμαστε όσο πιο ειλικρινείς γίνεται και θα δουλεύουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...