Ferrari: Δεν θα παρθεί απόφαση για το μέλλον του Raikkonen μέσα στο καλοκαιρινό διάλειμμα

Σχετικά άρθρα

G.P. AUSTRALIA F1/2015

Το καλοκαιρινό διάλειμμα είναι η εποχή που οργιάζει η silly season, αλλά και τα μέσα που θέλουν να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από το όνομά τους, με “αποκλειστικότητες” που πολλές φορές δεν είναι τίποτε περισσότερο από κατασκευάσματα των ίδιων. Χωρίς αμφιβολία, το εάν ο Kimi Raikkonen θα παραμείνει και το 2016 στην Ferrari, είναι ένα θέμα που θα συνεχίσει να μας απασχολεί ακόμη και μετά τις οριστικές αποφάσεις. Όμως, ο Maurizio Arrivabene προσπαθεί να βάλει φρένο στις φήμες, τονίζοντας πως δεν θα ληφθεί καμία απόφαση κατά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Στόχος μας τώρα είναι να εστιάσουμε στο αυτοκίνητο, το ζήτημα του οδηγού μπορεί να περιμένει. Κατά το καλοκαιρινό διάλειμμα, κάνεις ένα καλοκαιρινό διάλειμμα. Μπορείς να πας για κολύμπι, αναρρίχηση, ποδήλατο βουνού. Διαφορετικά δεν είναι διάλειμμα, αλλά δουλειά!

Ο επικεφαλής της ομάδας του Maranello, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην Ουγγαρία πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Φινλανδού πιλότου του, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τα δημοσιεύματα τα οποία αναγκάζουν την Ferrari να προχωρεί σε διαψεύσεις.

Αυτό που παραμένει ξεκάθαρο είναι η επιθυμία του Kimi να παραμείνει στην ομάδα, με τον ίδιο να θεωρεί πως δεν έχει χάσει την ταχύτητά του για να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από την Formula 1. Βέβαια, η ευθύνη για την ανανέωση του συμβολαίου βρίσκεται στην Scuderia και ίσως οι παραπάνω δηλώσεις του Arrivabene να φανερώνουν πως η Ferrari θα κλείσει το θέμα εντός έδρας, στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Monza.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...