Συνεχίζει να δυσκολεύεται με την W06 ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Την 6η συνεχόμενη ήττα στις κατατακτήριες δοκιμές αντίκρισε ο Lewis Hamilton από τον Nico Rosberg. Για το γεγονός αυτό, ο Βρετανός κατηγορεί τις αλλαγές που έγιναν στη Σιγκαπούρη, αλλά αυτές φαίνεται πως έχουν επηρεάσει μόνο τον ίδιο και όχι τον team-mate του. Η σημερινή τους διαφορά ήταν 377 χιλιοστά του δευτερολέπτου στις κατατακτήριες, με τον Hamilton να μην είναι από χθες ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του.

Οι αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις του μονοθεσίου δεν είχαν το αποτέλεσμα που θα ήθελε, έτσι ο Rosberg είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον αυριανό αγώνα, η οποία θα είναι και η τρίτη συνεχόμενη, αν αυτή έρθει. Ο Hamilton λέει πως έκανε ό,τι μπορούσε σήμερα, αλλά η ισορροπία ήταν κακή για τον ίδιο.

Ήταν ένα πράγμα με την ισορροπία. Είναι διαφορετική για μερικούς αγώνες τώρα, αλλά έκανα το καλύτερο που μπορούσα και προσπαθήσαμε κάτι διαφορετικό με τους μηχανικούς μας. Δυσκολεύομαι με το μονοθέσιο όλο το 3ήμερο, έχουμε δουλέψει σκληρά για να κάνουμε κάποιες αλλαγές κι έχουμε πάρει κάτι από το μονοθέσιο. Γενικά, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα στον αγώνα, αλλά δυσκολεύομαι με το μονοθέσιο και ήμουν πιο άνετος στην αρχή της σεζόν.

Είναι ένας δύσκολος αγώνας, και δεν μπορείς να ακολουθήσεις στις στροφές δύο και τρία, αλλά μπορείς να κερδίσεις λίγο χρόνο στις ευθείες από το DRS. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν ξεκινούσα από την πρώτη θέση.

Rosberg

Αντίθετα, ο Rosberg δεν έχει πρόβλημα με τη συμπεριφορά της W06 και θέλει πολύ τη νίκη αύριο, διότι πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει να έχει ένα καλύτερο χειμερινό διάλειμμα, αλλά και να τον παρακινήσει για μια δυνατότερη χρονιά το 2016.

Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο ενθουσιασμένος με έναν γύρο σαν κι αυτόν στις κατατακτήριες. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα, αλλά δεν υπάρχουν βαθμοί το Σάββατο, παρά μόνο αύριο κι έχουμε δρόμο μέχρι τότε.

Θα ήθελα πολύ να κερδίσω τον αγώνα, επειδή θέλω να δώσω στους μηχανικούς μου έναν ακόμα λόγο για να γιορτάσουμε αύριο. Επίσης, είναι λίγο καλύτερα να μπαίνεις έτσι στο χειμερινό διάλειμμα, έτσι είναι κρίσιμο και μπορεί να βοηθήσει για τη νέα χρονιά, οτιδήποτε μάθω φέτος.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...