Οι αλλαγές της Σιγκαπούρης επηρέασαν αρνητικά τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Το momentum έχει βρει ο Nico Rosberg στους τελευταίους αγώνες. Ο Γερμανός έχει κερδίσει τον Lewis Hamilton σε Μεξικό και Βραζιλίασ, ενώ το ίδιο θέλει να κάνει και στο Abu Dhabi, εκεί όπου ο Βρετανός έχει κάνει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις στην αραβική πίστα, ενώ εκεί πέρυσι κέρδισε τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο του.

Εκτός από τις δύο τελευταίες νίκες που πήρε ο Rosberg, ο Hamilton έχει χάσει στις 5 τελευταίες κατατακτήριες. Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής προσπαθεί να εξηγήσει πώς έγινε αυτό, τονίζοντας ότι αυτό που έχει την ευθύνη είναι οι αλλαγές που έκανε η Mercedes στην W06, στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, ενώ θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί πάνω στις αλλαγές εν όψει του τελευταίου Grand Prix.

Από τη Σιγκαπούρη, υπήρξαν κάποιες αλλαγές στο μονοθέσιό μας, κάτι που φαίνεται πως έχει αλλάξει λίγο τα πράγματα, έτσι πρέπει να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό και πώς να το αλλάξω. Πρέπει να προσπαθήσω να βελτιωθώ στις κατατακτήριες. Κάτι έχει αλλάξει στο μονοθέσιο, κάτι που το έχει κάνει λιγότερο άνετο. Έχω μόλις εντοπίσει τις αλλαγές, έτσι θα πρέπει να το αλλάξω αυτό.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι πραγματικά σημαντικοί και στο Abu Dhabi θα προσπαθήσω να επιστρέψω στην κορυφή. Δεν έχω χάσει τον ρυθμό μου. Θα δουλέψω πραγματικά σκληρά τις επόμενες εβδομάδες.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...