Ο αγωνιστικός ρυθμός δεν άρεσε στον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Αντίπαλο στον έναν γύρο δε φαίνεται να έχει σε μία ακόμα πίστα η Mercedes. Οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg δεν είχαν πρόβλημα να σημειώσουν τα ταχύτερα περάσματα στις σημερινές ελεύθερες δοκιμές (FP1, FP2), αλλά όλα κρίνονται στον αγώνα. Ο αγωνιστικός ρυθμός είναι αυτό που μετρά, εκεί όπου η W06 δεν τα πήγε καλά σήμερα.

Οι οδηγοί έκαναν παραδοσιακά προσομοίωση αγώνα στα τελευταία 30 λεπτά του FP2, και αυτό που φάνηκε είναι ότι η Mercedes και ειδικά στην περίπτωση του Hamilton είχε πρόβλημα με το graining και τη φθορά των ελαστικών. Βέβαια, οι μηχανικοί μπορούν να βελτιώσουν τις ρυθμίσεις του μονοθεσίου και τα πράγματα να γίνουν καλύτερα, αλλά ο Πρωταθλητής δεν είναι ικανοποιημένος από τη σημερινή ημέρα.

Ο αγωνιστικός ρυθμός δεν ήταν πολύ καλός αυτή τη στιγμή, αλλά πάντα αλλάζει όταν πάμε στον αγώνα, κι ελπίζω να κάνουμε αλλαγές που θα βοηθήσουν στο graining. Είναι γενικά το ίδιο κάθε 3ήμερο, αλλά μέχρι στιγμής ο ρυθμός στις μεγάλες αποστάσεις δεν ήταν καλός, έτσι έχουμε δουλειά να κάνουμε. Δεν πήρα το καλύτερο από τα ελαστικά.

Νιώθω καλά για τη συνέχεια. Έκανα κάποιες αλλαγές στο αυτοκίνητο, που μέχρι στιγμής ήταν σχετικά καλές. Ίσως να κάνω κάποιες επιπλέον τροποποιήσεις το βράδυ. Είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσεις εδώ, έτσι είναι σημαντικό να είσαι στην pole, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι απίθανο να κερδίσεις.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα