Πώς να μην πλύνεις ποτέ τη Bugatti Veyron

Σχετικά άρθρα

Bugatti Veyron

Για να έχεις στην κατοχή σου μία Bugatti Veyron, προφανώς διαθέτεις μεγάλη περιουσία. Αυτό δε θα πρέπει να φαίνεται μόνο μέσω του αυτοκινήτου που έχεις, αλλά και από τον τρόπο που το συντηρείς ή το περιποιείσαι. Πώς, λοιπόν, θα έπλενες ένα τέτοιο hypercar; Σίγουρα, δε θα το έκανες στη μέση του δρόμου ή δε θα το πήγαινες εκεί που υπάρχουν κοινά αυτοκίνητα. Δεν τα υποτιμώ, αλλά ένα ιδιαίτερο όχημα χρειάζεται και ιδιαίτερο πλύσιμο.

Αυτής της άποψης δε φαίνεται πως είναι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης Veyron. Το γαλλικό hypercar βρίσκεται στο Μονακό και επιλέγει τις… βούρτσες για να το καθαρίσει. Φυσικά, αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος, όταν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που περιποιούνται με εξαιρετικό και υποδειγματικό τρόπο το αυτοκίνητό σου.

Τον δικαιολογώ μόνο σε περίπτωση που ήθελε κάτι γρήγορο. Σε αντίθετη περίπτωση, νομίζω πως η ενέργειά του δε μας βρίσκει σύμφωνους.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο διάδοχος της Bugatti Chiron

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του νέου hypercar της Bugatti που θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 20 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...