Άκουσε τον V16 υβριδικό κινητήρα του νέου hypercar της Bugatti

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti ξεκίνησε το teasing του νέου της hypercar που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα video αλλά και φωτογραφίες του V16 υβριδικού κινητήρα που θα φορά ο αντικαταστάτης της Chiron.

Το αυτοκίνητο, εάν όλα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα μπει στην παραγωγή το 2026 και για την ώρα παραμένουν άγνωστες άλλες τεχνικές λεπτομέρειες για τον κινητήρα.

Ωστόσο, αναφορές θέλουν τον κινητήρα να είναι ατμοσφαιρικός, να τον έχει αναπτύξει η Cosworth και να έχει χωρητικότητα 8.300 κ.εκ. Θα έχει όριο περιστροφής τις 9.000 σ.α.λ. θα συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες, με το σύνολο να παράγει 1.800 άλογα.

Η Bugatti εργάζεται στη σχεδίαση του αυτοκινήτου από το 2021 και είναι σχεδιασμένο από τον πρώην διευθυντή σχεδιασμού της Bugatti, Achim Anscheidt, που αποσύρθηκε πέρυσι, με τον Frank Heyl να αναλαμβάνει τη θέση του.

Θα βασίζεται σε ένα νέο πλαίσιο, δεν θα έχει ούτε ένα κοινό εξάρτημα με την Chiron και αναμένεται η παραγωγή του να είναι περιορισμένη, μικρότερη από τις 500 μονάδες της Chiron.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο διάδοχος της Bugatti Chiron

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του νέου hypercar της Bugatti που θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 20 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...