Η VW προβλέπει πτώση των πωλήσεων diesel λόγω ηλεκτρικών και υβριδικών

Σχετικά άρθρα

vw tdi

Σύμφωνα με τον Paul Willis, αφεντικό του VW Group στην Αγγλία, η αγορά των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων στο Μεγάλο Νησί, θα παρουσιάσει πτώση κατά 30% με 40% μέσα στα επόμενα χρόνια, λόγω της στροφής του αγοραστικού κοινού στα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, το ποσοστό των diesel αυτοκινήτων θα μειωθεί. Συμβαίνει ήδη και η πρώτη κατηγορία που επηρεάζεται από την αλλαγή, είναι αυτή των μικρών αυτοκινήτων. Το Dieselgate, έπαιξε και αυτό τον ρόλο του στην στροφή των καταναλωτών, με τον Willis να προβλέπει πως ο “θάνατος” των diesel αυτοκινήτων δεν θα γίνει σύντομα, μιας και μια κατηγορία καταναλωτών, αγοράζει αυτοκίνητο για να διανύει μεγάλες αποστάσεις.

Τα Diesel θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην αγορά για τους οδηγούς που χρειάζονται ευελιξία,

πρόσθεσε ο Willis, ο οποίος είπε πως τα μεταχειρισμένα diesel αυτοκίνητα δεν δείχνουν μέχρι στιγμής να χάνουν την εμπορική τους αξία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...