McLaren: Ποτέ δεν θα κάνουμε ένα SUV

Σχετικά άρθρα

McLaren Logo

Πρέπει να συνεννοούνται καλύτερα οι υπεύθυνοι της McLaren, μιας και ο καθένας, κάθε 3-4 μήνες, έχει διαφορετική άποψη σχετικά με το αν η εταιρία τους θα περάσει στη παραγωγή ένα SUV μοντέλο.

Στα τέλη του 2015, ο επικεφαλής σχεδιαστής της εταιρίας, Robert Melville, είχε πει πως το τμήμα McLaren Special Operations (MSO) θα μπορούσε να κατασκευάσει ένα SUV, αρκεί κάποιος να είχε τα χρήματα να το πληρώσει, αλλά τώρα, ο επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων της McLaren, Bruce Wayne, δήλωσε πως η βρετανική εταιρία δεν θα βγάλει ποτέ στην αγορά ένα SUV. Όπως είπε:

Είμαστε συγκεντρωμένοι στα σπορ αυτοκίνητά μας, των οποίων οι πωλήσεις πάνω αρκετά καλά. Οι περιορισμένες εκδόσεις κάνουν sold out, ενώ υπάρχουν αρκετά MSO μοντέλα. Τα τελευταία τρία χρόνια, η εταιρία παρουσιάζει κέρδη, ενώ στόχος είναι να περιορίσουμε την ετήσια παραγωγή στις περίπου 5.000 μονάδες.

Οι πελάτες μας δεν θέλουν ένα SUV από την McLaren. Πρόθεση μας είναι να διατηρήσουμε ανέπαφο το DNA της μάρκας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...