Ο Jeremy Clarkson αποκάλυψε το λογότυπο του Grand Tour

Σχετικά άρθρα

TheGrandTour2

Με το πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής των Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond, με όνομα The Grand Tour να είναι περίπου 2 μήνες μακριά, σήμερα ο βρετανός κεντρικός παρουσιαστής αποκάλυψε το λογότυπο της νέας τους εκπομπής.

Μέχρι σήμερα ξέρουμε ότι το πρώτο επεισόδιο θα γυριστεί στο ηλιόλουστο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής, και όπως μας είχε ανακοινώσει η Amazon, το The Grand Tour θα έχει στούντιο με κοινό, αλλά αυτό δεν θα είναι σταθερό, μιας και θα αλλάζει σε κάθε επεισόδιο, έτσι ώστε όλος ο πλανήτης να δει από κοντά τους τρεις παρουσιαστές.

Το που θα γυριστεί το δεύτερο επεισόδιο δεν έχει γίνει γνωστό για την ώρα, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως η εκπομπή θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Amazom Prime από το φθινόπωρο.

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...
Autoblog.gr