Γυρίστηκε το τελευταίο επεισόδιο του The Grand Tour. Αποσύρονται ή επιστρέφουν στο Top Gear οι Clarkson, Hammond και May;

Σχετικά άρθρα

Ο Jeremy Clarkson, ο Richard Hammond και ο James May γύρισαν το τελευταίο τους επεισόδιο στο The Grand Tour, μετά από επτά χρόνια στο Amazon Prime. Τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου πραγματοποιήθηκαν στη Ζιμπάμπουε και αναμένεται να προβληθεί τον επόμενο χρόνο, μαζί με το επεισόδιο που γύρισαν στη Μαυριτανία. H τριάδα γύρισε συνολικά 44 επεισόδια για το The Grand Tour.

Με το BBC να παγώνει το Top Gear μετά τον τραυματισμό του Andrew “Freddie” Flintoff, φουντώνουν οι φήμες πως οι Clarkson (63 ετών), Hammond (52 ετών) και May (60 ετών) θα επιστρέψουν στο BBC για να αναλάβουν εκ νέου την εκπομπή του Top Gear, μετά την αποχώρησή τους το 2015. Ωστόσο ο Clarkson δήλωσε σήμερα πως θα αποσυρθεί από την παρουσίαση τέτοιων εκπομπών.

Τελειώσαμε. Παρουσιάζω αυτοκίνητα στη τηλεόραση από το 1989. Είναι 34 χρόνια και από του χρόνου δεν θα το κάνω άλλο.

Να σημειωθεί πως η Amazon εξετάζει να συνεχίσει το The Grand Tour με άλλη τριάδα παρουσιαστών.

Οι Clarkson, Hammond και May άρχισαν να παρουσιάζουν μαζί το Top Gear το 2003 και η εκπομπή έγινε τεράστια επιτυχία για το BBC. Στο αποκορύφωμά της, η εκπομπή είχε 3 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube , ένα περιοδικό με 1,7 εκατομμύρια αναγνώστες και το 2012 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως η πιο δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή στον κόσμο.

Η τριάδα αποχώρησε το 2015 μετά τη λεκτική και σωματική επίθεση του Clarkson σε μέλος της παραγωγής κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με την αιτία να ήταν η μη διαθεσιμότητα ζεστού φαγητού. Τότε ο Clarkson γρονθοκόπησε τον Oisin Tymon.

Παρότι ο Clarkson ζήτησε συγνώμη, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το BBC, με την τριάδα να υπογράφει με την Amazon, δημιουργώντας το The Grand Tour που προβάλλεται στο Amazon Prime. Αρχικά, το The Grand Tour ήταν μια εκπομπή αντίστοιχη με το Top Gear, αλλά στη συνέχεια άλλαξε και μορφή με μόνο special επεισόδια.

ΠηγήThesun.co.uk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...