Jeremy Clarkson: Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν διαφέρει από έναν καταψύκτη ή έναν φούρνο μικροκυμάτων

Σχετικά άρθρα

O Jeremy Clarkson παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την απόφασή τους να σταματήσουν το The Grand Tour. Όπως είπε ο Βρετανός:

Έχω οδηγήσει αυτοκίνητα ψηλότερα από οποιονδήποτε άλλον και βορειότερα από οποιονδήποτε άλλον. Κάναμε ό,τι μπορεί κάποιος να κάνει με ένα αυτοκίνητο. Όταν είχαμε συναντήσεις για το τι να κάνουμε στη συνέχεια, οι άνθρωποι απλώς πετούσαν τα χέρια τους στον αέρα και δεν είχαν νέες ιδέες.

Πρόσθεσε πως τα επεισόδια που γυρνούσαν ανά τον κόσμο χρειάζονται “εξαιρετική φυσική κατάσταση” και πως ο ίδιος είναι “ακατάλληλος”, όντας “χοντρός και μεγάλος ηλικιακά”.

Ο Jame May πιστεύει ότι δεν υπήρξε ποτέ πιο ενδιαφέρουσα στιγμή για τον τρόπο που μετακινούμαστε, και μάλλον έχει δίκιο, αλλά δεν νομίζω ότι [αυτός ο τρόπος] έχει ενδιαφέρον για τη τηλεόραση. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν διαφέρει από έναν καταψύκτη ή έναν φούρνο μικροκυμάτων. Δεν υπάρχει αίγλη ή ενθουσιασμός,

είπε ο 63χρονος σήμερα Clarkson.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...