Καθυστερεί 3 μήνες το Chevrolet Bolt

Σχετικά άρθρα

2017 Chevrolet Bolt EV

Πριν σχεδόν 4 μήνες, αναλυτές της αγοράς είχαν προβλέψει ότι το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αμερικανικής φίρμας, που θα έχει αυτονομία 320 χλμ, κατά τον πρώτο χρόνο που θα βρίσκεται στην αγορά, θα πουλήσει μεταξύ 30.000 και 80.000 μονάδων.

Και μετά τη σημερινή είδηση ότι οι παραδόσεις του Chevrolet Bolt μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι και τρεις μήνες, με τις αντιπροσωπείες να μην δέχονται ακόμα παραγγελίες, το πιο πιθανό νούμερο είναι το χαμηλότερο.

2017 Chevrolet Bolt EV

Αρχικά, το βιβλίο παραγγελιών ήταν να ανοίξει μέσα στο μήνα που διανύουμε, αλλά σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι αυτό δεν θα γίνει πριν τον ερχόμενο Νοέμβριο, κάτι που σημαίνει ότι οι παραδόσεις θα γίνουν στην καλύτερη των περιπτώσεων τις τελευταίες μέρες του έτους.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της General Motors τα πρώτα αυτοκίνητα θα δοθούν στους πελάτες τους μέσα στο 2016, αλλά αυτά θα είναι λίγα κομμάτια και κυρίως για στόλους.

Το Chevrolet Bolt θα πωλείται και στην Ευρώπη με τα σήματα της Opel, με τις παραδόσεις του στους πελάτες του να γίνονται πιο σύντομα από το Tesla Model 3 και σε αυτό ποντάρει η GM, για να αυξήσει τις πωλήσεις του ηλεκτρικού μοντέλου της.

2017 Chevrolet Bolt EV

Να θυμίσω πως το Bolt αποδίδει 200 άλογα και 360 Nm ροπής, με τον ηλεκτροκινητήρα να τροφοδοτείται από μία μπαταρία ιόντων-λιθίου χωρητικότητας 60 kWh. Έπειτα από πλήρη φόρτιση, το μοντέλο θα έχει αυτονομία της τάξης των 320 χιλιομέτρων ενώ από πλευράς επιδόσεων, τα πρώτα 96 χλμ/ώρα από στάση θα έρχονται σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα με την τελική να αγγίζει τα 155 χλμ/ώρα.

Η τιμή του Bolt ανέρχεται στις 37.500 δολάρια στις Η.Π.Α, που μετά την κρατική έκπτωση 7.500 δολαρίων, η τιμή του θα μειώνεται στα 30.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...