Λήστεψαν υπό την απειλή όπλου μέλος της Mercedes στο Μεξικό

Σχετικά άρθρα

2016 Mexican Grand Prix, Saturday

Το Μεξικό είναι μία χώρα που φημίζεται για την εγκληματικότητά του κι ένα μέλος της Mercedes χρειάστηκε να το βιώσει αυτό. Όπως έχει επιβεβαιώσει κι ένας εκπρόσωπος της γερμανικής ομάδας, όλα έγιναν κατά τη μεταφορά του ατόμου αυτού με σοφέρ από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν τα μέλη της ομάδας.

Το αυτοκίνητο χρειάστηκε να σταματήσει λόγω αυξημένης κυκλοφορίας, έτσι οι δύο ληστές βρήκαν την ευκαιρία και, υπό την απειλή όπλου, πήραν τα πορτοφόλια και τα ρολόγια του σοφέρ και του ανθρώπου της Mercedes. Το καλό, όμως, είναι ότι κανένας δεν τραυματίστηκε, ενώ μαζί τους δεν είχαν πράγματα μεγάλης αξίας.

Η Mercedes επέλεξε να μην ονομάσει το θύμα, το οποίο παρέμεινε στην Πόλη του Μεξικού για το Grand Prix. Το συμβάν έγινε την Τετάρτη και ο εκπρόσωπος της ομάδας του Brackley είπε:

Ένα μέλος της ομάδας έπεσε θύμα ληστείας ενώ ταξίδευε από το αεροδρόμιο προς την πόλη, στην Τετάρτη, όταν είχε αυξημένη κίνηση. Τα πορτοφόλια και τα ρολόγια εκλάπησαν και δεν υπήρξαν σωματικοί τραυματισμοί, αλλά ήταν λίγο ταραγμένοι, για προφανείς λόγους.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...