Επίσημο: Mercedes-AMG GT facelift και AMG GT C Coupe

Σχετικά άρθρα

H Mercedes μαζί με την ανανεωμένη GLA παρουσίασε στην έκθεση του Detroit και τις facelift AMG GT/AMG GT S όπως και την AMG GT C Coupe.

Οι ανανεωμένες AMG GT και GT S αποκτούν νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, με τον V8 4,0-λίτρων κινητήρα να δυναμώνει και να αποδίδει 476 άλογα με 630 Nm ροπής στην απλή AMG GT, ενώ στην AMG GT S παράγει 522 άλογα με 670 Nm ροπής. Τα δύο μοντέλα μπορούν να συνδυαστούν και με τα πακέτα AMG Interior Night και AMG Exterior Carbon Fiber.

Η AMG GT C Coupe, όπως η Roadster, έτσι και αυτή διαθέτει κάποια χαρακτηριστικά από την πιο σκληροπυρηνική GT R με τον 4,0 λίτρο biturbo V8 κινητήρα να παράγει 557 άλογα και 680 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 317 χλμ/ώρα. Από τη GT R δανείζεται και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον πίσω άξονα, με μεταβλητό λόγο υποπολλαπλασιασμού με βάση την ταχύτητα του αυτοκινήτου.

Διαθέτει ακόμα σύστημα τετραδιεύθυνσης μιας και οι πίσω τροχοί στρίβουν στην αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με τους μπροστινούς τροχούς ώστε να βελτιωθεί ο χειρισμός και η σταθερότητα του. Βελτιώσεις έχουν γίνει και στο αμάξωμα με νέα αεροδυναμικά στοιχεία και διαχύτη, ενώ η GT C έχει 5,7 εκατοστά φαρδύτερο αμάξωμα.

Η GT C Coupe θα προσφέρεται και στην έκδοση Edition 50 που διαθέτει μαύρα χρωμιομένα διακοσμητικά, AMG σφυρήλατες ζάντες, Nappa δερμάτινες επενδύσεις, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά στο εσωτερικό, ενώ προσφέρεται και στο αποκλειστικό χρώμα Designo Graphite Grey Magno.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...