Επίσημο: Mercedes GLA facelift και GLA 45 AMG facelift

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes στην έκθεση του Detroit παρουσίασε τις ανανεωμένες GLA και GLA 45 AMG. Το μικρό crossover της γερμανικής εταιρίας διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα LED φωτιστικά σώματα που αντικαθιστούν τα bi-xenon, LED φωτιστικά σώματα πίσω, νέου σχεδιασμού ζάντες και ένα νέο εξωτερικό χρώμα (Canyon Beige).

Μεγαλύτερες αλλαγές συναντάμε στο εσωτερικό, εκεί όπου στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει μια νέα οθόνη 8″, νέος πίνακας οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, ενώ το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υποστηρίζει πλέον και το Android Auto. Επίσης υπάρχουν νέα ξύλινα διακοσμητικά, νέες επενδύσεις, νέοι χρωματικοί συνδυασμοί, χρωμιομένα διακοσμητικά, κάμερα 360 μοιρών αλλά και το πακέτο Ice Edition.

Μηχανικά εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες που υπάρχουν και σήμερα στη γκάμα (GLA 180, GLA 200, GLA 250, GLA 250 4Matic, GLA 180 d, GLA 200 d, GLA 200 d 4Matic, GLA 220d και GLA 220d 4Matic), ενώ προστέθηκε και η GLA 220 4MATIC απόδοσης 184 ίππων με 300 Nm ροπής.

Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες αναρτήσεις. Η βασική, μια χαμηλότερη που συνδυάζεται με τα πακέτα AMG Line και Dynamic Handling, όπως επίσης και μια off-road που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά. Η Mercedes έχει βελτιώσει περαιτέρω την αεροδυναμική της GLA, αλλάζοντας ελαφρώς τον σχεδιασμό των μπροστά κολονών, των πλαϊνών καθρεπτών, του διαχύτη και σε συνδυασμό με μια μικρή αεροτομή, ο αεροδυναμικός συντελεστής Cd ανέρχεται στα 0,28.

Η κορυφαία GLA 45 AMG 4Matic απόκτησε τον αναβαθμισμένο 2,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 381 ίππων με 475 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα, με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη να έχει κοντύτερο γρανάζωμα να γρηγορότερες επιταχύνσεις. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Η GLA 45 είναι διαθέσιμη και με το πακέτο Yellow Night Edition που αποτελείται από μαύρο εξωτερικό χρώμα, γκρι ματ διακοσμητικά και κίτρινες λεπτομέρειες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...
Autoblog.gr