Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6 Φεβρουαρίου 2023 και 10 Νοεμβρίου 2023, η Mercedes-Benz ανακαλεί 241 AMG GT, C-Class, E-Class, S-Class, SL, CLE, GLC, EQE SUV, EQE, EQS SUV και EQS στην Ελλάδα.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα, ενδέχεται ορισμένες ασφάλειες 80A να μην πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα αυξημένες πιθανότητες πρόκλησης βλαβών στα συστήματα που συνδέονται σε αυτή την ασφάλεια.

Μεταξύ άλλων, το αυτοκίνητο κατά την διάρκεια λειτουργίας του θα μπορούσε να χάσει απροειδοποίητα την πρόωσή του ή/και να επηρεαστούν οι λειτουργίες των συστημάτων συγκράτησης ή/και το όργανο πολλαπλών ενδείξεων.

Κατά συνέπεια, και εξαιτίας αυτού του γεγονότος, δεν μπορεί να αποκλειστεί ο αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί ούτε ο κίνδυνος πυρκαγιάς και, κατ’ επέκταση ο κίνδυνος τραυματισμών.

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Συνεργάτη του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών οχημάτων Mercedes-Benz, προκειμένου, και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, προληπτικά να αντικατασταθούν τα αντίστοιχα κουτιά προασφαλειών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας στα τηλέφωνα 00800 97777777 ή 0030 2112111597

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...