To VWEosClub στο Scirocco R Challenge

Σχετικά άρθρα

To VWEosClub θα συμμετάσχει και αυτό στο Scirocco R Challenge που θα γίνει στις 7-2-2010 και θα διαθέτει δικό του Εκθεσιακό Χώρο δίπλα στον Εκθεσιακό Χώρο του Scirocco R . Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

“Αγαπητά μας μέλη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συμμετοχή του αγαπημένου μας VWEosClub σε ένα Event που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ειδικότερα λόγω της εισόδου της Νέας Έκδοσης του Scirocco R 265PS στην Ελληνική Αγορά ο Γενικός Εισαγωγέας της VW στην Ελλάδα η Kosmocar AE πραγματοποιεί ένα μοναδικό Event που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το VWEosClub θα συμμετάσχει σε αυτό το Event έχοντας δικό του Εκθεσιακό Χώρο δίπλα στον Εκθεσιακό Χώρο του Scirocco R . Καλούνται όλα τα μέλη να συμμετάσχουν γιατί οι στιγμές θα είναι μοναδικές …
Στον χώρο που έχουμε στην διάθεσή μας θα τοποθετηθούν όχι όλα τα Eos μας αλλά από 2 έως 4 Εοs . Φροντίστε να τα έχετε τα Εos σας καθαρά , πλυμμένα, γυαλισμένα και έτοιμα για Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση. Τα videos και οι φωτογραφίες των Eos θα κυκλοφορήσουν Πανελλαδικά . . .

Επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα γίνεται αυτό το Event το ξαναλέμε και ας γινόμαστε κουραστικοί, για πρώτη φορά θα συμμετάσχει Club σε αυτή την διοργάνωσει και για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα σε 5 μέλη μας να οδηγήσουν αποκλειστικά ΠΡΩΤΟΙ το νέο Sirocco-R 265PS .

Ημερομηνία Event: Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

‘Ωρα : 10:00 π.μ.

Τόπος Διεξαγωγής : Μέγαρα

Κάντε κλίκ στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ – EVENT και κατεβάστε στον υπολογιστή σας το αρχείο PDF

Επίσης μπορείτε να φαίρεται τις οικογένειες σας τα παιδιά σας , γιατί για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει ξεχωριστός χώρος και ειδικό πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής.

Ο Εκθεσιακός Χώρος του VWEosClub.gr θα επιμεληθεί απο την Αρμόδια Ομάδα του VWEosClub. Η ομάδα του VWEosClub είναι η καθήλην αρμόδια για τα Events και τις Συναντήσεις των Μελών μας, που όπως πάντα διοργανωνεί με επιτυχία.

Υπεύθυνος Διοργάνωσης: To Μέλος μας και Συντονιστής Forum Nickname: Sdv

..Η Εμπειρία θα είναι Μοναδική … Οι στιγμές ανεπανάληπτες … Ελάτε να τις ζήσουμε μαζί …

VWEosClub.gr

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...