Παρουσίαση: VW EOS Club

Σχετικά άρθρα

vw_eos_club

Τον Μάρτιο του 2008 έκανε την δειλή του εμφάνιση στο διαδίκτυο το VW EOS Club. Εν πρώτοις αυτό δεν ήταν και κάτι πρωτόγνωρο, η δημιουργία δηλαδή ενός club για ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου. Και όντως έτσι ήταν μέχρι και την πρώτη συνάντηση. Η χημεία που είχαν τα μέλη μεταξύ τους, έδωσε την δυνατότητα για σχέδια ανάπτυξης που αντίστοιχα άλλα clubs χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να τολμήσουν. Αμέσως μετά ξεκίνησε η οργάνωση μιας εκδρομής που έλαβε χώρα στις 18 Μαΐου του 2008 με προορισμό την Χαλκίδα. Η πρωτεύουσα της Εύβοιας δέχθηκε 25 αυτοκίνητα που την γέμισαν από την μια άκρη της μέχρι και την άλλη.

Το VW EOS Club είχε πλέον ανοίξει τα φτερά του. Το επίσημο site για το VW EOS αριθμεί πλέον περί τα 400 μέλη. Το σημαντικό που προσφέρει το συγκεκριμένο site δεν είναι μόνο οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο της οικογένειας της VW, αλλά δραστηριότητες που ξεφεύγουν από τις κλασσικές για clubs αυτοκινήτων. Παράλληλα αυτή η έντονη δραστηριότητα, προκάλεσε το ενδιαφέρον προσφορών από διάφορες εταιρίες που σχετίζονται με την αυτοκίνηση όπως ασφαλιστικές εταιρίες, αντιπροσωπείες και επιχειρήσεις ειδών αυτοκινήτου.

Το VW EOS είναι ένα αυτοκίνητο που σε βοηθά να απολαύσεις τη ζωή, τη φύση, τον ήλιο και την θάλασσα. Με το VW EOS Club τα μέλη απολαμβάνουν όλα τα παραπάνω αλλά και την φιλία. Είναι απίστευτο πώς μια τόσο κοινότοπη ιδέα εξελίχθηκε σε μια τόσο ιδιαίτερη δραστηριότητα, σε μια τόσο μοναδική παρέα. Οι συναντήσεις των φίλων του VW EOS Club είναι συχνές. Η θεματολογία του forum του είναι εξαιρετικά πολυποίκιλη αλλά και πρωτότυπη, αφού είναι ίσως το μοναδικό site για αυτοκίνητα που έχει ειδικό τμήμα για τις γυναίκες φίλες του, με κατηγορίες που απευθύνονται ειδικά σε αυτές, για το οποίο υπεύθυνη είναι γυναίκα-συντονίστρια.

Η συμμετοχή των μελών είναι οικογενειακή. Γι αυτό τον λόγο η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του VW EOS Club είχε ως θέμα μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των μελών. Ο νέος χαρακτήρας που καθιέρωσε το VW EOS Club αποτέλεσε πόλο έλξης και ενεργής συμμετοχής κατόχων που βρίσκονται και εκτός Αθηνών. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του υπάρχει ειδικό τμήμα για τους φίλους της Θεσσαλονίκης και υπάρχει προσανατολισμός και για άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Στην τελευταία εκδρομή του VW EOS Club στις 29 Μαρτίου 2009 στο Ναύπλιο, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού συμμετείχαν 28 αυτοκίνητα ανάμεσά τους, φίλοι που ήρθαν από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας, το Αγρίνιο αλλά και άλλες πόλεις. Όλα τα παραπάνω οφείλονται κυρίως στην άρτια οργάνωση, το μεράκι και το πάθος όλων όσων ασχολούνται με το club αυτό, είτε είναι διαχειριστές, συντονιστές είτε είναι απλά μέλη.

Το VW EOS Club είναι μια ανοικτή αγκαλιά για όσους κατόχους VW EOS ενδιαφέρονται να ζήσουν κάτι το διαφορετικό, τόσο ως οδηγική εμπειρία, όσο και ως ανθρώπινη σχέση. Μια άκρως αξιόλογη προσπάθεια που αξίζει προβολής και το VW EOS Club θα μας βρει στο πλευρό του τόσο τώρα όσο και στο μέλλον!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...