Lancia Ypsilon ELLE

Σχετικά άρθρα

To όνομα Ypsilon είναι ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στην τελευταία 25ετία της ιστορίας της Lancia, συμβολίζοντας ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία της μάρκας. Στην τωρινή του γενιά, το Ypsilon είναι ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που συνδέθηκε με τον όρο “gadget”. Ένα ξεχωριστό βιομηχανικό προϊόν που συνδέθηκε με τον κόσμο της μόδας και του design και αποτέλεσε δηλαδή ένα πραγματικό “fashion item”.

Ο σύνδεσμος μεταξύ της Lancia και του κόσμου της μόδας είναι παραπάνω από εμφανής, όπως μαρτυρά μια σειρά από νεότερα προϊόντα όπως το Ypsilon Sport by MomoDesign, το Ypsilon Versus ή η Lancia Musa Platino Plus by Poltrona Frau. Ενώ την προώθηση των αυτοκινήτων Lancia έχουν αναλάβει αρκετές φορές διεθνείς και εγχώριες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, όπως ο Stefano Gabbana, η Βίκυ Καγιά, η Carla Bruni. Τρανταχτές αποδείξεις ότι δύο κόσμοι φαινομενικά διαφορετικοί, όπως ο κόσμος του αυτοκινήτου και ο χώρος της μόδας, αποτελούν ουσιαστικά δύο από τις εκφράσεις του γνήσιου ιταλικού design και μοιράζονται κοινές αξίες όπως το ταλέντο, η δημιουργικότητα και η καινοτομία.

Αυτές οι αξίες βρίσκουν το νέο τους εκπρόσωπο στη νέα Lancia Ypsilon ELLE, μια ειδική έκδοση η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένα αντίτυπα και είναι ήδη διαθέσιμη και στη χώρα μας. Η Lancia Ypsilon ELLE είναι μια ειδική έκδοση του Ypsilon, καρπός συνεργασίας της Lancia με την ELLE, ένα σύμβολο της σύγχρονης θηλυκότητας που κάθε σεζόν δημιουργεί μια μεγάλη γκάμα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ, όντας ταυτόχρονα το Νο.1 γυναικείο περιοδικό μόδας τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως. Πολύ περισσότερο ωστόσο από ένα περιοδικό ή κατασκευαστή αξεσουάρ, η λέξη ELLE αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό lifestyle και ένα δυναμικό, μοντέρνο και θετικό τρόπο ζωής. Στοιχεία που έχουν περάσει στη φιλοσοφία και το χαρακτήρα της νέας αυτής έκδοσης, που ξεχωρίζει από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της με την πρώτη ματιά.

Βασισμένη πάνω στην πολυτελή έκδοση Platino, η έκδοση ELLE διαθέτει όλα τα στοιχεία εξοπλισμού της Platino όπως για παράδειγμα τον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα με ραδιoCD και MP3 ή το δερμάτινο σαλόνι, τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων. Η μοναδικότητά της ξεκινάει από τις αποχρώσεις στις οποίες διατίθεται, 4 μοναδικά χρώματα: λευκό, μαύρο, αλλά και 2 αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση, vintage διχρωμία λευκού ματ (για οροφή και θύρα αποσκευών) και μαύρου (για το υπόλοιπο αμάξωμα) και εντυπωσιακό μεταλλικό ροζ, ένα χρώμα εντελώς ξεχωριστό που υπογραμμίζει τη φιλοσοφία της συγκεκριμένης έκδοσης. Οι μεσαίες κολώνες είναι διακοσμημένες με μια μεταξοτυπία εμπνευσμένη από τα εξώφυλλα του περιοδικού ELLE με το λογότυπο ELLE σε ασημί χρώμα. Τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ τα καλύμματα των καθρεπτών είναι βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Στην εξωτερική εικόνα προστίθενται ακόμη οι νέες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 16’’, ένας υπέροχος συνδυασμός εξωτερικών/εσωτερικών ακτίνων όπου οι μέσα ακτίνες έχουν μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα. Την εντυπωσιακή εικόνα του εξωτερικού ολοκληρώνουν οι διακοσμητικές λωρίδες χρωμίου που διατρέχουν τις πόρτες και τον προφυλακτήρα του αμαξώματος, που έχουν εκτυπωμένη τη φράση “Je ne saurais vivre sans ELLE”, σε ελεύθερη μετάφραση «Δε θα ήξερα πώς να ζήσω χωρίς αυτήν».

Η εντυπωσιακή εικόνα συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με το σαλόνι από συνδυασμό δέρματος και υψηλής ποιότητας υφάσματος Castiglio® να διατίθεται σε 2 αποχρώσεις, βαθύ ροζ/μωβ ή μαύρο, και οι δύο με βάσεις και πλάτες καθισμάτων αλλά και εσωτερικό/εξωτερικό τελείωμα (σιρίτι) σε χρώμα «λευκό του πάγου». Το λογότυπο ELLE είναι επαναλαμβανόμενο και ανάγλυφο στο κυρίως μέρος του καθίσματος, ενώ στα προσκέφαλα είναι κεντημένο το λογότυπο Ypsilon. Στο λευκό του πάγου είναι ντυμένες και οι επενδύσεις των πορτών, της κεντρικής κονσόλας και του λεβιέ ταχυτήτων, το πόμολο του οποίου είναι επίσης στην ίδια λευκή απόχρωση.

Η νέα Lancia Ypsilon ELLE είναι ήδη διαθέσιμη στο επίσημο δίκτυο διανομέων Lancia, αποκλειστικά με τον κινητήρα βενζίνης 1.4 16v 95hp και πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό. Πρωταγωνιστικό ρόλο όμως θα παίξει το πακέτο ELLE, το οποίο προσφέρει σε προνομιακή τιμή αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης και το ολοκληρωμένο Bluetooth σύστημα τηλεματικής Blue&Me.

Γνωρίστε την πιο αναλυτικά στο lanciaypsilonelle.gr ή στο επίσημο δίκτυο διανομέων Lancia.

[Πηγή: Δελτίο Τύπου Lancia.gr]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lancia Ypsilon HF με 240 άλογα

Η Lancia αποκάλυψε το HF λογότυπο που θα φέρουν όλες οι γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της. Το πρώτο μοντέλο που θα το φέρει θα...

Μάθε τα πάντα για τη νέα Lancia Ypsilon

Μετά την προεπισκόπηση στις αρχές του μήνα, η Lancia αποκάλυψε σήμερα με κάθε επισημότητα τη νέα -τέταρτη- γενιά της Ypsilon, όντας το πρώτο αμιγώς...

Η Lancia αποκάλυψε τη νέα Ypsilon

Μετά από αρκετό teasing και διαρροές, η πολυαναμενόμενη αναγέννηση της παραμελημένης Lancia επιτέλους ξεκίνησε, παρουσιάζοντας σήμερα το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της....