Για να δούμε μερικές ειδήσεις που κυκλοφόρησαν αυτές τις ημέρες. Ο Baricchelo δήλωσε ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει ούτε την επόμενη σεζόν, αφού σε συνέντευξη που έδωσε, ο 38χρονος Βραζιλιάνος δήλωσε ότι δουλεύει ήδη πάνω στο μονοθέσιο της επόμενης σεζόν.

O Hamilton δήλωσε ότι αν δεν πάρει αυτός τον τίτλο, τότε θέλει να δει πρωταθλητή τον Mark Webber, που παρά την επαφή μου είχανε μεταξύ τους στην Σιγκαπούρη, ο Βρετανός δήλωσε ότι ο Mark τα έχει κάνει όλα σωστά φέτος παρότι η RedBull του έχει δείξει ξεκάθαρα ότι για αυτούς είναι νούμερο δύο οδηγός.

Επίσης ο ιδιοκτήτης της RedBull, Dietrich Mateschitz δήλωσε ότι δεν θα δώσουν καμία εντολή στους οδηγούς της στο Abu Dhabi αφού αυτοί, δεν θέλουν να κάνουν αυτό που έκανε η Ferrari στο Hockenheim, μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό να δώσουμε teamorder στους οδηγούς μας. Όλος ο πλανήτης κατέκρινε την Ferrari για αυτά που έκανε στο Hockenheim αλλά εμάς μας χαρακτήρισαν ανόητους όταν δεν κάναμε το ίδιο. Δεν ξέρω εάν ο Fernando Alonso είναι πάντα τόσο τυχερός. Στο Abu Dhabi ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός και θα τον χαρακτηρίζει μεγάλη ένταση. Το βράδυ της Κυριακής θα ξέρουμε ένα έχουμε πετύχει και το υπόλοιπο 50& του στόχου μας και αν θα είμαστε ή όχι πετυχημένοι. Μερικές φορές μια δεύτερη θέση υπό τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να είναι καλύτερη από μια νίκη που έχει προέλθει από εντολές

Επίσης το Grand Prix του Abu Dhabi είναι το τελευταίο για την Bridgestone, αφού μετά από 14 χρόνια αποχωρεί από τον μαγικό κόσμο της Formula 1. H Bridgestone έχει συμμετάσχει σε 242 αγώνες και έχει πάρει 174 νίκες και 167 pole positions. Την σκυτάλη θα την πάρει η Pirelli.

[Πηγή: GMM | Photo via: WikiPedia]