Ο Bernie Ecclestone δήλωσε πως ήταν αναπόφευκτο το γεγονός ότι ο Sebastian Vettel πήρε το πρωτάθλημα, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, αν δεν το έπαιρνε φέτος θα το έπαιρνε κάποια άλλη χρονιά.

Μιλώντας για την ανασκόπηση του 2010 πρόσθεσε ότι ο Mark Webber θα μπορούσε να είναι ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής αν του είχε δοθεί το δικαίωμα να τρέχει σε μια ομάδα σαν τη Ferrari, και ότι ο Enzo Ferrari θα τον είχε επιλέξει.

“Ο Vettel θα γινόταν πρωταθλητής κάποια μέρα. Είναι πολύ καλός”, είπε ο Ecclestone. “Αν ο Webber πριν από 5 χρόνια είχε ένα καλό αυτοκίνητο θα είχε γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Νομίζω ότι είναι οδηγός της Ferrari, αφού έχει χαρακτήρα που ο Γέρος θα ήθελε.”

Ο Ecclestone πρόσθεσε, πως ήταν κάπως σαστισμένος όταν είδε τον Schumacher να επιστρέφει, αλλά θα προτιμούσε να τον δει να κερδίζει.

“Θα έπρεπε να τον κοιτάξει κάποιος και να τον ρωτήσει αν χρειαζόταν να γυρίζει; Ποιος ήταν ο σκοπός; Ήθελε να επιστρέψει γιατί ξέρει ότι μπορεί να κερδίζει, αλλά δυστυχώς το αυτοκίνητό του δεν του το επέτρεψε αυτό. Θα ήθελα να τον δω να κερδίζει. Βάλτε τον σε μια Red Bull και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά έτσι δεν θα ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Rosberg. Ίσως ο Rosberg μέσα σε μια Red Bull να τους νικούσε όλους.”

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]