Διακοπή της παραγωγής του νέου VW Passat λόγω βροχής

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα του Νοέμβρη το εργοστάσιο της Volkswagen στο Emden, στο οποιό κατασκευάζεται το νέο Passat, σταμάτησε την παραγωγή του για μια εβδομάδα λόγω της κακοκαιρίας και των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Emder Zeitung οι πλημμύρες σε Γερμανία, Πολωνία και Τσεχία έκαναν από δύσκολο έως ακατόρθωτο των εφοδιασμό του εργοστασίου στο Emdem με ανταλλακτικά που αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της παραγωγής του Passat αλλά και του Passat CC. Από ανταλλακτικά για τα μηχανικά μέρη δεν υπήρχε τίποτα παρά μόνο ανταλλακτικά για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Την είδηση για την διακοπή της παραγωγής την έκανε γνωστή η εφημερίδα μέσα στο σαββατοκύριακο και ενώ οι περισσότεροι εργαζόμενοι απολάμβαναν το ρεπό τους.

Όταν τα νερά υποχώρησαν και το εργοστάσιο καθαρίστηκε από τα λασπόνερα, τα νέα ανταλλακτικά παρελήφθησαν. Φυσικά οι Γερμανοί δεν ήθελαν να μείνουν πίσω στην παραγωγή και έτσι για να προλάβουν τις παραδώσεις των αυτοκινήτων, η διοίκηση του εργοστασίου σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους συμφώνησαν να δουλέψουν σε 3 βάρδιες ώστε τα 1000+ Passat να είναι έτοιμα και στην ώρα τους.

Ο εκπρόσωπος της VW, Δρ Georg Göricke δήλωσε:

Τα μισοτελειωμένα Passat θα είναι στους πελάτες στην ώρα τους και θα έχουν παραδοθεί όλα μέχρι τα Χριστούγεννα αυξάνοντας τις βάρδιες από 2 σε 3 ακόμα και τα σαββατοκύριακα.

Συμβαίνει και στις καλύτερες εταιρίες δεν νομίζεις, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την “μητέρα φύση”.

[Πηγή: emderzeitung]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...