Ο Ecclestone ξοδεύει 176.000.000 $ σε σπίτια για τις κόρες του!

Σχετικά άρθρα

Το ότι ο Ecclestone είναι ζάμπλουτος το ξέρουμε. Τώρα μαθαίνουμε ότι έχει και μεγάλη αδυναμία και στις κόρες του. Κάθε πατέρας αγαπάει τα παιδιά του και κάνει τα πάντα γι’ αυτά. Έτσι λοιπόν θα ξοδέψει κάτι… ψιλά για να τις αγοράσει από ένα σπίτι στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης ο διευθύνων σύμβουλος της Formula 1 θα δαπανήσει όχι λιγότερα από 176.000.000 $ για να πάρει σπίτια στην Tamara και Petra. Η Tamara θα ζει στην περιοχή Kensington Palace Gardens, ενώ η 22χρονη και μικρότερη Petra θα μετακομίσει σε ένα σπίτι με 8 υπνοδωμάτια στο Sloane House του Chelsea.

Ο 80χρονος φαίνεται να δήλωσε στους Times της Κυριακής:

Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτές. Είναι καλά κορίτσια. Δεν είναι ηλίθιες όταν πρόκειται για χρήματα.

Η Petra και η Tamara είναι αποτέλεσμα του έρωτα του Bernie με το πρώην μοντέλο του Armani, Slavica Ecclestone. Πριν από μερικά χρόνια το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και η οικονομική ζημιά φαίνεται πως δεν είναι τόσο μεγάλη για τον Βρετανό.

Σχετικές αναφορές στην γερμανική εφημερίδα Bild λένε, πως πρόσφατα ο Michael Schumacher έβαλε πωλητήριο στην βίλα του κοντά στη Γενεύη, η οποία διαθέτει ελικοδρόμιο, πισίνα, θέατρο και γήπεδο τένις. Η τιμή; 13.000.000 €! Το σπίτι του μένει ακατοίκητο για μερικά χρόνια, από τότε που ο Γερμανός μένει σε μια… καλύβα 35.000.000 € στην Ελβετία!

[Πηγή: Motorsport | Photo copyright: VALERY HACHE/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...