To Μεξικό τα βάζει με το Top Gear

Σχετικά άρθρα

Το Top Gear προκαλεί ξανά, αυτή τη φορά λόγω των προσβλητικών σχολίων που έκαναν οι παρουσιαστές του κατά την διάρκεια του δεύτερου επεισοδίου. Ο πρέσβης του Μεξικό στο Λονδίνο παραπονέθηκε στο BBC, για τα “επιθετικά, ξενοφοβικά και ταπεινωτικά” σχόλια που έγιναν κατά την διάρκεια του 2ου επεισοδίου του Top Gear.

Ο Richard Hammond στο 2ο επεισόδιο κατά την διάρκεια παρουσίασης του Mastretta, δήλωσε ότι το αυτοκίνητο αυτό αντικατοπτρίσει τα εθνικά χαρακτηριστικά των Μεξικάνων οι οποίοι είναι τεμπέληδες, ματαιόδοξοι, υπερβολικά χοντροί και ακουμπάνε σε κάποιο φράχτη για να κοιμούνται με τις ώρες κοιτάζοντας έναν κάκτο, φορώντας μια κουβέρτα με τρύπα στην μέση την οποία την θεωρούν παλτό.

Μόλις ο Hammond τελείωσε την φράση του, ο Clarkson δήλωσε ότι λογικά δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα με τους Μεξικάνους μετά τις δηλώσεις αυτές, αφού οι Μεξικάνοι κατά την διάρκεια της ημέρας κοιμούνται. Ο πρέσβης όμως μάλλον του παρακολουθούσε με αποτέλεσμα να συμβούν όλα αυτά. Το BBC όπως πάντα δεν προέβη σε επίσημες δηλώσεις, αναφέροντας απλά ότι θα απαντήσει απευθείας στον πρέσβη του Μεξικό.

Το σχετικό video στη συνέχεια.

http://www.youtube.com/watch?v=H8ugDOFSQnM

[Πηγή: Telegraph]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...