Δηλώσεις του Hamilton για τις δοκιμές της Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton έχει καλή αίσθηση από την MP4-26 στην απογευματινή περίοδο και πιστεύει ότι οι αναβαθμίσεις είναι ένα βήμα μπροστά για τη McLaren. Σήμερα, το βρετανικό μονοθέσιο είχε νέα εμπρός αεροτομή, νέες απολήξεις των εξατμίσεων και νέο πάτωμα. Ο Πρωταθλητής του 2008 ελπίζει ότι θα κρατήσουν τις αναβαθμίσεις και ότι θα μπορέσει να πάρει πολλούς βαθμούς φεύγοντας από τη Βαρκελώνη.

Είναι δύσκολο να ξέρουμε τον ακριβή ρυθμό μας. Επικεντρωθήκαμε στο πρόγραμμά μας σήμερα και δεν φαίνεται να είμαστε πολύ μακριά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις το φορτίο καυσίμου ή τα επίπεδα του κινητήρα από τους άλλους οδηγούς. Έχομε κάποια καλά δεδομένα και κάποιες θετικές βελτιώσεις έτσι, κατά πάσα πιθανότητα, φάνηκε ότι είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί όσο στο παρελθόν. Κάναμε μερικά μικρά βήματα προς τα εμπρός. Βάλαμε νέα εμπρός αεροτομή και φυσικά φάνηκε να είναι λίγο καλύτερα. Γενικότερα, δεν ήταν τόσο άσχημα.

Δεν αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά σήμερα το πρωί σχετικά με τα σκληρότερα ελαστικά, που ήταν δύσκολο να τα φέρω στη σωστή θερμοκρασία, αλλά και να τα κάνω να κρατήσουν, αλλά το απόγευμα ήταν πολύ θετικό. Οι δύο γόμες τις Pirelli έχουν μεγάλη διαφορά και ελπίζουμε ότι θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο θέαμα αυτό το Σαββατοκύριακο.

[Πηγή: McLaren | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...