Για πολλοστή φορά ο Mark Webber ήταν φανερά πιο αργός από τον Sebastian Vettel. O Αυστραλός θα ξεκινήσει ακριβώς πίσω από τον team-mate του και ελπίζει ότι η κατάσταση που επικρατεί στους φετινούς αγώνες μπορεί να του δώσει τη νίκη. Ο 34χρονος παραδέχθηκε ότι ο team-mate του, αλλά και ο Jenson Button έκαναν καλύτερο γύρο από εκείνον, πράγμα που φαίνεται και από τους χρόνους.

Οι αγώνες είναι πιο μπερδεμένοι φέτος σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, και ο αυριανός δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι δυνατό να κερδίσεις από την 3η θέση, αλλά όπως είπα, οι κατατακτήριες είναι ζωτικής σημασίας εδώ και είμαι ωραίο που έχουμε πλεονέκτημα. Ο Seb έκανε έναν εξαιρετικό γύρο, το ίδιο και ο Button. Ήταν ένα περίεργη περίοδος για όλους μας. Δεν περιμένεις ποτέ ότι δεν θα έχεις μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά αυτό έγινε σήμερα.

Η μεγαλύτερη προτεραιότητα ήταν ένας από τους συναδέλφους μας, ο Sergio, που είχε ένα ατύχημα. Όλες μας οι σκέψεις είναι μαζί τους. Είναι σε καλά χέρια. Έχει τις αισθήσεις του και μιλάει, πράγμα που είναι καλό. Είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει. Μπορούμε να μάθουμε από αυτό το ατύχημα και είναι μια περιοχή που πρέπει να εξετάσουμε για να τη βελτιώσουμε στο μέλλον. Ο Jenson ήταν τυχερός και ο Karl Wendlinger τη δεκαετία του ’90, έτσι υπάρχουν πολλά σημεία που πρέπει να κοιτάμε.


[Πηγή: Red Bull Racing | Photo copyright: Red Bull Racing/Vladimir Rys/Getty Images]