Κυριακή σήμερα και έτσι μπορούμε να κάνουμε διάφορα θέματα μιας και υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χρόνος. Τι θα έλεγες να βλέπαμε μερικά video του Pagani Zonda R; Το ιταλικό hypercar ζυγίζει 1.070 κιλά και είναι για χρήση αποκλειστικά εντός πίστας. Φορά τον 6.0-λιτρο V12 κινητήρα της AMG που αποδίδει 750 άλογα με 71 κιλά ροπής επιτρέποντας του να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2.7 δευτερόλεπτα προτού αγγίξει τα 351 χλμ/ώρα όπου ανέρχεται η τελική του ταχύτητα.

Μάλιστα το Zonda R κατέχει το τίτλο του ρεκόρ πίστας στο Nurburgring με 6:47.5, 11 δευτερόλεπτα σχεδόν γρηγορότερο από την Ferrari 599XX. Όσο για την τιμή του, άφησέ το, μόλις 15 θα βγούνε από αυτά στην παραγωγή με τιμή “μόνο” 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Στη συνέχεια έχω μαζέψει σε ένα άρθρο τις δοκιμές που έκαναν με αυτό οι Jeremy Clarkson και Tiff Needell, το επίσημο διαφημιστικό spot, τον γύρο – ρεκόρ στο Nurburgring, την δοκιμή του Autocar, αλλά και ένα video του Marchettino. Enjoy!

[tabs slidertype=”left tabs” fx=”fade”][tabcontainer] [tabtext]Top Gear Review[/tabtext] [tabtext]Fifth Gear Review[/tabtext] [tabtext]Autocar Review[/tabtext] [tabtext]Nurburgring Record[/tabtext] [tabtext]Nurburgring Record 2[/tabtext] [tabtext]Official Commercial[/tabtext] [tabtext]Burnouts, Revs, etc[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [/tabcontent] [/tabs]

[Πηγή:YouTube]