Όπα, Heidfeld, θα σπάσεις κανένα νύχι!

Σχετικά άρθρα

Εγώ ξέρω ότι είναι καλύτερα να κοιτάμε την δικιά μας καμπούρα, παρά τα σπυριά του άλλου. Να στο θέσω αλλιώς. Ποιός νομίζει ότι είναι ο Heidfeld; Τι μονοθέσιο νομίζει πως οδηγεί; Πραγματικά, ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί ένας οδηγός πρέπει να είναι τόσο υπερφίαλος ή έστω, να κάνει τόσο υπερφίαλες δηλώσεις. Μετά από αυτή τη δήλωση, ο Γερμανός έχει πέσει στη δική μου εκτίμηση.

Ξέρουμε ότι όλοι οι οδηγοί έχουν συγκεκριμένους στόχους, αλλά είπαμε, μέχρι ένα όριο. Θα μου πεις γιατί τα γράφω όλα αυτά; Δες τι δήλωσε ο οδηγός της Renault και θα καταλάβεις:

Η 6η θέση στη βαθμολογία είναι ο στόχος που είχα θέσει πριν από δύο αγώνες, γι’ αυτό είναι ωραίο που έχει επιτευχθεί αυτός ο βραχυπρόθεσμος στόχος. Είμαι μπροστά από τον Rosberg και τον Massa, έτσι είναι ένα κίνητρο για μένα να συνεχίσω να βαθμολογούμε για να μείνω μπροστά.

Ωραία μέχρι εδώ. Θέλει να μείνει μπροστά από τους Rosberg και Massa. Μόνο αυτό; Όχι βέβαια!

Είμαι αρκετά μακριά από τον Alonso (40 βαθμούς) που είναι ακόμα στην 5η θέση, ωστόσο, η σεζόν είναι μεγάλη και ο στόχος μου είναι να τον περάσω.

Τι, νομίζει ότι ο Alonso ή η Ferrari θα είναι τόσο εύκολοι αντίπαλοι; Δε ξέρει ποιος είναι ο Alonso; Δε ξέρει ποια είναι η Ferrari; Ποιό το νόημα αυτών των ανόητων δηλώσεων; Η ομάδα του βγαίνει και λέει δημόσια ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τον Γερμανό και αυτός βγαίνει και λέει ότι στόχος του είναι ο Alonso. Σιγά ρε φίλε, κοίτα πρώτα να κρατηθείς μπροστά από τον Petrov, και άσε τον Alonso και τους άλλους. Αλλά μπορεί να είναι τέτοια η φιλοσοφία της Renault. Γιατί; Διότι πριν από το Μονακό, έβγαιναν και έλεγαν ότι πάνε για τη νίκη! Και πήραν μόλις 4 βαθμούς… Καθίστε και βελτιωθείτε και αφήστε τις νίκες και τον Alonso. Τουλάχιστον για την ώρα.

Υ.Γ. Δεν είναι της φύσης μου να αρθρογραφώ γελοίες δηλώσεις, αλλά μια οι δηλώσεις της Renault για νίκη στο Μονακό (που έκανα υπομονή και δεν σχολίασα), μια οι παραπάνω δηλώσεις του Heidfeld, άνθρωπος είμαι και γω, δεν άντεξα.

[Πηγή: thef1times | Photo copyright: REUTERS/Eric Gaillard]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr