Όλο και καλύτερα το δεξί χέρι του Kubica

Σχετικά άρθρα

Το μεγαλύτερο χτύπημα από το τρομακτικό ατύχημα του Robert Kubica τον περασμένο Φεβρουάριο δέχθηκε το δεξί του χέρι, το οποίο μάλιστα κινδύνεψε να ακρωτηριαστεί! Ωστόσο, οι προσπάθειες των ειδικών χειρουργών το έσωσαν, αλλά θα πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να γίνει πλήρως λειτουργικό. Πράγμα που ίσως να μην γίνει ποτέ, σύμφωνα με τη εφημερίδα Die Welt!

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, τα δάχτυλα του δεξιού χεριού έχουν αρχίσει να κουνιούνται, εκτός από το μεσαίο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το χέρι του δε θα γίνει όπως ήταν πριν και ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μην ισχύει, διότι μπορεί να επηρεάσει την επιστροφή του Πολωνού και αν θα μπορέσει να οδηγήσει ένα μονοθέσιο με την ίδια ταχύτητα που το έκανε και πριν.

Πάντως, ο Πολωνός έχει δηλώσει ότι δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία επιστροφής, αλλά ότι θα επιστρέψει σίγουρα το 2012. Επίσης, ο 26χρονος θα κάνει ιδιωτικές δοκιμές το φθινόπωρο για να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται για τη νέα σεζόν.

[Πηγή: Die Welt | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...