Έχουμε δει πρόσφατα video με ένα πρωτότυπο της νέας 599 η οποία έχει κωδική ονομασία F152, και τώρα μαθαίνουμε ότι το νέο supercar του Maranello θα ονομάζεται 620 GT. Όπως ονομαστεί τελικά το αυτοκίνητο, είναι σίγουρο ότι θα κάνει ντεμπούτο σε ένα μήνα στην έκθεση της Γενεύης και στιλιστικά θα δανείζεται μερικά στοιχεία από την FF διαθέτοντας LED φωτιστικά σώματα και τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Το σασί και το σώμα θα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, έχοντας σίγουρα κάποια carbon μέρη και μηχανικά θα φορά τον V12 6.3 λίτρων της FF απόδοσης κοντά στα 710 άλογα, τοποθετημένο μπροστά, καθιστώντας την, το πιο δυνατό αυτοκίνητο που έχει βγει ποτέ από το Maranello. H πίσω ανάρτηση θα είναι πολλαπλών συνδέσμων ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης του supercar με βασικό στόχο της Ferrari να είναι η νέα 599 να είναι ταχύτερη από την Lamborghini Aventador

Θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που θα στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στον πίσω άξονα, μέσω ενός ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού τεχνολογίας Formula 1. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 3.2 δευτ. έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη από 346 χλμ/ώρα. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2012 με τιμή γύρω στις 260.000 ευρώ.

[Πηγή: Autobild]