Μια πρώτη φωτογραφία για το πως μπορεί να είναι το πίσω μέρος της νέας Ferrari 620 GT, το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την 599, που ο Luca di Montezemolο ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα παρουσιαστεί το νέο V12 supercar στη Γενεύη, ανέβηκε στη σελίδα του Facebook της αγωνιστικής ομάδας του Jim Glickenhaus.

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι στιλιστικά θα δανείζεται μερικά στοιχεία από την FF διαθέτοντας LED φωτιστικά σώματα και τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Το σασί και το σώμα θα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, έχοντας σίγουρα κάποια carbon μέρη και μηχανικά θα φορά τον V12 6.3 λίτρων της FF απόδοσης κοντά στα 710 άλογα, τοποθετημένο μπροστά, καθιστώντας την, το πιο δυνατό αυτοκίνητο που έχει βγει ποτέ από το Maranello. H πίσω ανάρτηση θα είναι πολλαπλών συνδέσμων ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης του supercar με βασικό στόχο της Ferrari να είναι η νέα 599 να είναι ταχύτερη από την Lamborghini Aventador

Θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που θα στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στον πίσω άξονα, μέσω ενός ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού τεχνολογίας Formula 1. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 3.2 δευτ. έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη από 346 χλμ/ώρα. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2012 με τιμή γύρω στις 260.000 ευρώ.

Προσωπικά, θέλω να περιμένω μέχρι την επίσημη παρουσίαση για να έχω ξεκάρη άποψη γιατί η συγκεκριμένη εικόνα δεν μου δείχνει και το πιο κολακευτικό πίσω μέρος που θα ήθελα.

[Πηγή: Facebook]