Η Ferrari μετά την teaser φωτογραφία και το πρώτο teaser video, έδωσε ακόμη ένα video, πιο αποκαλυπτικό αυτή τη φορά, της Ferrari 620 GT την οποία θα την παρουσιάσει στις 29 Φεβρουαρίου (την επόμενη Τετάρτη) προτού την πάει μια εβδομάδα μετά στην έκθεση της Γενεύης. Στο δεύτερο video βλέπουμε το πως η Ferrari κατασκευάζει το αλουμινένιο σασί της, αποκαλύπτοντας μας τις καμπύλες της.

Ξέρουμε ότι θα είναι δυνατότερη Ferrari που έχει βγει ποτέ από το Maranello. Έχει κωδική ονομασία F152 και το σασί και το σώμα της είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, έχοντας σίγουρα κάποια carbon μέρη και μηχανικά θα φορά τον V12 6.3 λίτρων της FF απόδοσης κοντά στα 710 άλογα -υπάρχουν φήμες και για 740 άλογα- τοποθετημένο μπροστά. H πίσω ανάρτηση θα είναι πολλαπλών συνδέσμων ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης του supercar με βασικό στόχο της Ferrari να είναι η νέα 599 να είναι ταχύτερη από την Lamborghini Aventador

Θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που θα στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στον πίσω άξονα, μέσω ενός ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού τεχνολογίας Formula 1. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 3.2 δευτ. έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη από 346 χλμ/ώρα. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2012 με τιμή γύρω στις 260.000 ευρώ.

[Πηγή: Ferrari]