Η Ferrari ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία της 620 GT στο επίσημο site της μαζί με το video που είδαμε το πρωί. Επίσημα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 29 Φεβρουαρίου, ενώ αύριο, θα την παρουσιάσει σε μερικούς εκλεκτούς πελάτες της αλλά και εμπόρους, οπότε όλο και κάποια διαρροή θα γίνει για να την δούμε νωρίτερα, προτού την επίσημη παρουσίαση της στις 29 Φεβρουαρίου.

Ντεμπούτο θα κάνει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο και η Ferrari την χαρακτηρίζει ως τη δυνατότερη Ferrari που έχει βγει ποτέ από το Maranello. Μέχρι στιγμής έχουμε δει μια spy φωτογραφία της από ένα μουλάρι δοκιμών. Έχει κωδική ονομασία F152 και το σασί και το σώμα της α είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, έχοντας σίγουρα κάποια carbon μέρη και μηχανικά θα φορά τον V12 6.3 λίτρων της FF απόδοσης κοντά στα 710 άλογα, τοποθετημένο μπροστά. H πίσω ανάρτηση θα είναι πολλαπλών συνδέσμων ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης του supercar με βασικό στόχο της Ferrari να είναι η νέα 599 να είναι ταχύτερη από την Lamborghini Aventador

Θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που θα στέλνει την κίνηση αποκλειστικά στον πίσω άξονα, μέσω ενός ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού τεχνολογίας Formula 1. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 3.2 δευτ. έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη από 346 χλμ/ώρα. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2012 με τιμή γύρω στις 260.000 ευρώ.

[Πηγή: Ferrari]