Αν νομίζεις ότι η Mercedes AMG έχει στόχο να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, είσαι γελασμένος! Μπορεί η γερμανική ομάδα να παρουσιάζεται βελτιωμένη, αλλά η W03 δεν δείχνει να είναι μονοθέσιο που μπορεί να παλέψει για νίκες. Άλλωστε, δεν είναι στόχος των Γερμανών το πρωτάθλημα, αλλά η τρίτη θέση! Δεν το λέω εγώ, αλλά ο Αντιπρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes-Benz, Norbert Haug!

Σύμφωνα με τον Γερμανό, η ομάδα του θέλει να “πιάσει” σταδιακά την κορυφή, και όχι από τη μία χρονιά στην άλλη. Όπως υποστηρίζει ο Haug, για φέτος, η Mercedes στοχεύει στην τρίτη θέση, το 2013, στη δεύτερη και το 2014, στην πρώτη.

Δεν πηδάς από την τέταρτη θέση στην πρώτη. Έτσι, θέλουμε να κάνουμε αντίστροφη μέτρηση: 4,3,2,1.

Για μία ακόμα φορά, γράφω ότι η Mercedes δεν έχει κανέναν λόγο να μην στοχεύει στην κορυφή. Έχει πολύ υψηλό προϋπολογισμό (πέρυσι, είχε τον δεύτερο μεγαλύτερο!), πολύ ανταγωνιστικούς οδηγούς, σημαντικούς ανθρώπους στο τεχνικό της τμήμα και τον Ross Brawn ηγέτη της ομάδας: ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει επιτυχία και πώς μπορείς να την κατακτήσεις. Επομένως, δεν μπορώ καταλάβω τις δηλώσεις του Haug…

[Πηγές: DPA | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

 • Mika

  Apo xrono se xrono to pane aytoi..Poso na anteksei o Soumi pia?
  Mexri ta 50??
  Molis fygei, na deis tha to paroun!
  :-)))))))))))

  • στάνταρ αυτό θα γίνει…
   μόλις φύγει θα το πάρουν…
   όπως έγινε κ με Red Bull…
   μόλις έφυγε ο Coulthard…την μεθεπόμενη το πήρε ο μικρός!

  • απαραδεκτοι…..ξεχασατε τον καλυτερο!! (και ναι εχω και poster του) :-)))))
   εφυγε και ο villeneuve apo thn HONDA…και πηρε ο Button πρωταθλημα!!!!!!  ΛΟΛ ΛΟΛ