Εντός προγράμματος το GP στο Austin, τονίζει υπεύθυνος

Σχετικά άρθρα

Το Grand Prix του Austin είναι προγραμματισμένο για τις 18 Νοεμβρίου, και οι άνθρωποι της πίστας δουλεύουν πυρετωδώς, ώστε να ολοκληρώσουν τις εργασίες στην ώρα τους. Αρχικά, είχαν σταματήσει οι εργασίες, αλλά μετά από την επιβεβαίωση της FIA, ότι παραμένει στο φετινό πρόγραμμα, οι εργασίες ξεκίνησαν και πάλι.

Κάποιοι θεωρούν ότι, λόγω της διακοπής, η κατασκευή της πίστας καθυστερεί, αλλά ο Peter Wahl της Tilke GmbH υπογραμμίζει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά.

Μπορώ, ήδη, να πω ότι η πίστα θα είναι έτοιμη πριν από τον Νοέμβριο. Είμαι σίγουρος ότι θα πληροί όλες τις απαιτήσεις της Formula 1. Θα είναι μία από τις καλύτερες πίστες στον κόσμο. Οι Αμερικανοί γνωρίζουν από μεγάλες κατασκευές.

Για να δούμε, θα προλάβουν οι Αμερικανοί; Πάντως, φωτογραφίες από την πρόοδο των εργασιών στον χώρο της πίστας μπορείς να δεις εδώ.

[Πηγές: Statesman, Circuit of The Americas]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...