Video: Γιος driftάρει με την μητέρα του στην θέση του συνοδηγού

Σχετικά άρθρα

Μαγεία! Ο γιος driftάρει με το γυμνό Mazda MX-5 του στην πίστα G1 της Γιούτα αλλά το παράξενο είναι ότι στην θέση του συνοδηγού βρίσκεται η μητέρα του η οποία αρχικά δείχνει να το διασκεδάζει αλλά στο τέλος νοιώθει ένα ανακάτεμα στο στομάχι της!

Αν θέλεις να δεις κάτι πιο ήρεμο δες το δεύτερο video ο οδηγός της Corvette Stingray 502, οδηγεί αυτή τι φορά ένα Dodge Ram 1500 παίζει πάνω σε μια παγωμένη λίμνη, ενώ στο τρίτο video ας δούμε ένα review από το τι έκανε ο Φιλανδός drifter Teemu Peltola, με το πετρελαιοκίνητο Mercedes station wagon του, το οποίο το έχει ονομάσει Black Smoke Racing.

Τέλος δες δύο ακόμη drift video, το πρώτο κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα Lone Star 2012, ενώ στο δεύτερο ο Nate Hamilton παίζει με το 240SX του.

[Ευχαριστώ όλους για τα tip]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...