Η Pagani πριν από λίγους μήνες μας είχε παρουσιάσει την ιστορία της Huayra και τώρα ετοίμασε κάτι καλύτερο, την ιστορία της ίδιας της εταιρίας, η οποία θα μας παρουσιαστεί μέσα από 5 video. Η σειρά έχει όνομα Pagani – The Beginnings και μέχρι στιγμής έχουνε κυκλοφορήσει τα πρώτα 2 μέρη. Στο πρώτο βλέπουμε το πως ο ιδρυτής Horacio Pagani έκανε την εταιρία του μέσα από ένα κολάζ φωτογραφιών. Ο ίδιος λάτρευε τα αυτοκίνητα από μικρή ηλικία αφού από μικρός είχε ετοιμάζει μερικά ξύλινα γλυπτά, έχει επηρεαστεί από τον Leonardo Da Vinci αλλά μιλά και για τα χρόνια που δούλευε ως μηχανικός στη Lamborghini.

Στο δεύτερο μέρος βλέπουμε το πως ιδρύθηκε η εταιρία το 1999 και το πρώτο αυτοκίνητο της, την Zonda C12, όπως και τις παραλλαγές του που ακολούθησαν. Μέχρι να ανέβουνε στο YouTube τα επόμενα video δες τα πρώτα δύο μέρη στη συνέχεια.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Μέρος 1ο[/tabtext] [tabtext]Μέρος 2ο[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]