Πριν από το Grand Prix στο Μονακό, ο Ross Brawn είχε δηλώσει πως περιμένει βελτίωση από τον Michael Schumacher. Ο Schumi τού έδωσε αμέσως την απάντηση, με τον ταχύτερο χρόνο στο Q3 των κατατακτήριων δοκιμών. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δε θέλει τον 43χρονο στην ομάδα του, διότι γνωρίζει καλά τις ικανότητες του Γερμανού.

Ο Brawn δηλώνει, τώρα, πως θέλει τον πολυπρωταθλητή, αλλά καλύτερα να δούμε τι δήλωσε ο Βρετανός:

Πρέπει ν’ αναλύσουμε την αρχή της σεζόν πολύ προσεκτικά. Δεν έχουμε φτάσει τους στόχους μας με τον Michael. Δεν ήταν το μονοθέσιο και ο Michael πολύ αργοί, αλλά το γεγονός ότι έχουν έχει πολλές ατυχίες μαζί.

Μετά από το ατύχημα στη Βαρκελώνη, ο Michael ήταν πολύ στεναχωρημένος, αλλά μετά από τις κατατακτήριες στο Μονακό, ήταν πολύ χαρούμενος. Βασικά, νομίζω ότι τα θετικά συναισθήματα αντισταθμίζονται από τ’ αρνητικά.

Μετά από την pole position, ο Michael μάς έδειξε τι είναι ικανός να κάνει, επομένως δεν υπάρχει λόγος για ‘μάς να μη θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Mercedes AMG είπε ότι δεν έχουν άλλα σχέδια για το μέλλον τού Schumi.

Αν πετύχουμε τους στόχους μας μαζί του, πιθανώς να ενδιαφέρεται να συνεχίσει μαζί μας. Αν νιώθουμε όλοι ότι θέλουμε να συνεχίσουμε, θα το κάνουμε. Δεν έχουμε κανένα σχέδιο Β. Ήδη, ένας ή δύο άτομα μας έχουν ρωτήσει για την κατάστασή μας το 2013.


[Via: ESPN F1 | Photo Copyright: REUTERS/Max Rossi]