Schumacher: Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τους πρώτους

Σχετικά άρθρα

Από τις δυσκολότερες κατατακτήριες της φετινής σεζόν ήταν η σημερινή για τη Mercedes και τον Michael Schumacher, διότι η W03 δεν είχε την ταχύτητα στον έναν γύρο, με αποτέλεσμα  ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής να ξεκινά από την 17η θέση. Θα μπορούσε να γράψει καλύτερο χρόνο, αλλά η σκόνη που σήκωσε ο Maldonado στη στροφή 7, στο τέλος τού Q2, εμπόδισε τον Γερμανό να βελτιώσει τον χρόνο του. Ο 43χρονος παραδέχεται ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση από τους πρώτους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα βάλει τα δυνατά του αύριο.

Ήταν μια αρκετά σκληρά και δύσκολη μέρα για ‘μάς. Πρέπει να παραδεχτούμε ξεκάθαρα ότι δεν είχαμε το ρυθμό να είμαστε μπροστά. Θα μπορούσα, προφανώς, να κάνω ταχύτερο γύρο, χωρίς τη σκόνη που μπήκε στην πίστα από τον Maldonado, αλλά και πάλι δε νομίζω ότι μπορούσαμε να είχαμε μπει στο Q3. Δε νομίζω ότι μπορούσαμε να είχαμε κάνει πολλά περισσότερα.

Σήμερα το πρωί, κάναμε μεγάλα stints, κάτι που δεν μπορέσαμε να κάνουμε χθες, λόγω της βροχής, αλλά δε νομίζω ότι αυτό έθεσε σε κίνδυνο τις επιδόσεις μας. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Ξέρουμε ότι η χάραξη και οι θερμοκρασίες δε μας ταιριάζουν πάρα πολύ, και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αύριο.

[Πηγή: Mercedes AMG]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...