Ο Domenicali ανησυχεί για τη Lotus, ενώ παραδέχεται την αναγκαιότητα της βελτίωσης

Σχετικά άρθρα

Απότομη πτώση στην απόδοση της F2012 σημειώθηκε στην Ουγγαρία, με αποτέλεσμα η καλύτερη θέση να ήταν η πέμπτη του Fernando Alonso. Ο Ισπανός δεν κατάφερε σε κανένας σημείο τού αγώνα ν’ απειλήσει τους πρώτους οδηγούς, ενώ έχει παραδεχθεί ότι έπρεπε να τερματίσει στην έβδομη θέση, αφού οι Button και Webber τερμάτισαν πίσω του, λόγω λανθασμένων στρατηγικών των ομάδων τους.

Ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, παραδέχεται ότι η βελτίωση είναι απαραίτητη, καθώς, με 9 αγώνες ν’ απομένουν και το γεγονός ότι δεν είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να στερήσουν βαθμούς από τους Ιταλούς, οι 40 βαθμοί της διαφοράς τού Alonso από τον Webber δεν μπορεί να είναι αρκετοί για να παιχθεί άμυνα.

Αυτή τη στιγμή, έχουμε δει ότι υπάρχουν αυτοκίνητα που είναι ταχύτερο απ’ ό,τι το δικό μας. Πρέπει να βελτιώσουμε το επίπεδο της απόδοσή μας, διότι, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ήμασταν οι ταχύτεροι σε όλες τις συνθήκες, και στην Ουγγαρία, δεν ήμασταν. Πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση, διότι, διαφορετικά, οι άλλοι θα βελτιωθούν, και θα είναι πιο δύσκολο να παίξεις άμυνα. Συνεπώς, το κλειδί της σεζόν είναι να συνεχίσουμε να πιέζουμε, και, όταν η κατάσταση είναι όπως στην Ουγγαρία, να κερδίζουμε βαθμούς.

Επιπλέον, ο Ιταλός αναφέρθηκε και στη Lotus, λέγοντας ότι θα έχει πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο μισό.

Δε μ’ εξέπληξε ο αγώνας του Kimi, διότι πάντα έλεγα ότι είναι πολύ ταλαντούχος οδηγός, ένας πολύ καλός οδηγός και ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Δε γίνεσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, εκτός κι αν έχεις κάτι ξεχωριστό. Νομίζω ότι η Lotus δεν πήρε τους βαθμούς που θα μπορούσε να πάρει, καθώς πάντα είχαν ένα πολύ καλό μονοθέσιο, από την αρχή τής σεζόν. Έτσι, θα μπορούσαν να είχαν περισσότερους βαθμούς, και θα είναι πολύ καλή ομάδα στο δεύτερο μισό τής χρονιάς.


[Πηγή: ESPNF1 | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...