Όχι αρκετή η βαθμολογική διαφορά, τονίζει ο Alonso

Σχετικά άρθρα

Ο αγώνας για της Ουγγαρίας μπορεί να χαρακτηριστεί θετικός για τον Fernando Alonso. Μπορεί η F2012 να ήταν το τέταρτο ταχύτερο μονοθέσιο, όμως ο Ισπανός αύξησε τη βαθμολογική του διαφορά στους 40 βαθμούς, από τους 34 μετά τη Γερμανία, καθώς ο Mark Webber τερμάτισε στην 8η θέση, ύστερα από λάθος στρατηγική τής Red Bull.

Η διαφορά των 40 βαθμών μπορεί να αρκετά μεγάλη, αλλά ο Ferni, που, χθες, έγινε 31 ετών, γνωρίζει καλά ότι τα πράγματα μπορεί ν’ ανατραπούν με σχετική ευκολία, όπως φάνηκε και από τον αγώνα στο Hungaroring. Έτσι, επισημαίνει πως οι τεχνικοί στο Maranello πρέπει να κάνουν το μονοθέσιό του ακόμα ταχύτερο, προκειμένου να γίνει 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Κανονικά, θα έπρεπε να είχαμε τερματίσει στην 7η θέση. Ξέρουμε ότι η Red Bull, η McLaren και η Lotus έχουν ταχύτερα αυτοκίνητα. Πρέπει να κάνουμε αλλαγές, για να πάμε μπροστά στους επόμενους αγώνες. Πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος, δεν ανησυχώ. Θα κάνουμε διακοπές, γνωρίζοντας ότι το προβάδισμά μας δεν είναι αρκετό για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Η συνέχεια προβλέπεται πιο δύσκολη για τον Alonso και τη Ferrari, διότι η McLaren δείχνει να έχει επιστρέψει, κι ετοιμάζει περισσότερες αναβαθμίσεις για τη συνέχεια, η Red Bull φαίνεται δυνατή, ενώ η Lotus μπορεί να στερήσει βαθμούς από τους διεκδικητές του τίτλου.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα