Τ’ όνομα του Jenson Button έχει συνδεθεί αρκετές φορές με τη Ferrari, παρόλο που ο Βρετανός έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2014 με τη McLaren. Ο Button έχει δεχθεί πρόταση από τη Scuderia, σύμφωνα με φήμες, αν και ο ίδιος συνεχίσει να το αρνείται. Ωστόσο, παραδέχεται ότι έχει καλές σχέσεις με τον Αγωνιστικό Διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Stefano Domenicali.

Επιπλέον, ο Πρωταθλητής τού 2009, τονίζει ότι δε θα ήθελε να έχει team-mate τον Fernando Alonso, αλλά ούτε και ο Ferni να είχε team-mate τον Button, διότι ο Ισπανός θέλει να έχει όλη την ομάδα γύρω από αυτόν.

Αν τον ρωτήσετε, θα έλεγε όχι. Είναι ένας πολύ έξυπνος οδηγός, και, ίσως, σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, ευχαρίστως να δουλέψω μαζί του. Θα ήταν δύσκολο, αλλά είναι πάντα ενδιαφέρον να έχεις δίπλα σου ένα τόσο σκληρό και τόσο έξυπνο οδηγό. Τον θαυμάζω όπως θαύμαζα τον Alain Prost. Έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρά γύρω του, με πολύ καλούς ανθρώπους. Λυπάμαι για τον Felipe, αλλά νομίζω ότι ο Fernando έχει όλη την ομάδα γύρω του.


[Πηγή: Autosprint | Photo Copyright: ROSLAN RAHMAN/AFP/Getty Images]