Hamilton: Η Lotus θα κερδίσει φέτος· μπορεί και στο Spa

Σχετικά άρθρα

Η Lotus έκανε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση στην Ουγγαρία. Μπορεί η βρετανική ομάδα να είχε κάνει το “2-3” και στο Μπαχρέιν, ωστόσο, στην Ουγγαρία, οι δύο οδηγοί της απείλησαν περισσότερο τον Lewis Hamilton απ’ ό,τι τον Sebastian Vettel στο Μπαχρέιν. Η E20 είναι ένα μονοθέσιο που τα πηγαίνει περίφημα στη διαχείριση ελαστικών, ειδικότερα όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Η πρώτη φετινή νίκη δεν έχει έρθει για τη Lotus, αλλά αρκετοί πιστεύουν ότι θα έρθει μέσα στους επόμενους αγώνες. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Lewis Hamilton, ο οποίος πιστεύει ότι η νίκη μπορεί να έρθει γι’ αυτούς ακόμα και στο Spa.

Ήμασταν γρήγοροι στην Ουγγαρία, αλλά, αν οι δύο Lotus ξεκινούσαν από την πρώτη σειρά, θα είχαν κερδίσει. Θα ήταν ωραίο να έχουμε έναν άνετο αγώνα, όπου θα μέναμε μπροστά εγώ και ο Jenson, και θα κάναμε το “1-2”. Αλλά, αυτό μπορεί να έρθει μόνο αν βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το μονοθέσιο, και γι’ αυτό εργαζόμαστε.

Ελπίζω, πραγματικά, να έχουμε ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις στο Spa. Θα πιέσω γι’ αυτό, καθώς η Lotus, πιστεύω, θα έχει αναβαθμίσεις. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Lotus θα νικήσει κάποτε, γιατί όχι και στο Spa. Έτσι, θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα κάνουμε βήματα προόδου, όπως θα κάνουν κι αυτοί.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Andrew Ferraro/LAT Photographic/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...