Μπορώ να κερδίσω το πρωτάθλημα, υποστηρίζει ο Button

Σχετικά άρθρα

Μπορεί η περσινή απόδοση του Jenson Button να ήταν εξαιρετική, αλλά φέτος, τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για τον Βρετανό, καθώς δεν έχει την απαιτούμενη ταχύτητα, ώστε ν’ ανταγωνιστεί τον Lewis Hamilton και να μπορέσει ν’ απειλήσει τους πρώτους στη βαθμολογία. Η διαφορά του από τον πρωτοπόρο Fernando Alonso είναι στους 88 βαθμούς, ενώ από τον Hamilton, στους 43.

Παρ’ όλα αυτά, ο Πρωταθλητής τού 2009 αρνείται να δεχθεί ότι δεν μπορεί να κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα, καθώς, λέει, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Προσωπικά, πιστεύω ότι, μέχρι να μην μπορεί να κερδίσεις το πρωτάθλημα, υπάρχει μια πιθανότητα· ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά, είμαι, επίσης, ένας ομαδικός παίχτης, και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών, και αυτό είναι ένας από τους μεγαλύτερους μας στόχους για φέτος.

Οι τελευταίοι αγώνες ήταν πολύ καλοί για την ομάδα· εγώ πήρα μια δεύτερη θέση, και ο Lewis κέρδισε. Νιώθω ότι οι αναβαθμίσεις μάς βοήθησαν πάρα πολύ στους τελευταίους αγώνες. Νομίζω ότι είναι εξαιρετικό να έχουμε αυτά τ’ αποτελέσματα πριν από το καλοκαιρινό διάλειμμα, καθώς οι ομάδα μπορεί να αισθάνεται ξανά αυτοπεποίθηση, ειδικά οι μηχανικοί και τα παιδιά που κάνουν τα pit stops, οι οποίοι κάνουν εκπληκτική δουλειά. Νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ διαφορετικοί όταν επιστρέψουν για το Spa.

Ο Button είναι ένας ακόμα που πιστεύει ότι η Lotus θα είναι ακόμα πιο δυνατή στο δεύτερο μισό τού πρωταθλήματος. Πριν από μερικές ημέρες, ο Hamilton δήλωσε ότι η βρετανική ομάδα δε κερδίσει φέτος, κάτι που, όπως πιστεύει, μπορεί να συμβεί και στο Spa.

Ήταν μια καταπληκτική σεζόν, όσον αφορά τους νικητές και τις ανακατατάξεις που είχαμε στις πρώτες θέσεις. Νομίζω ότι άρεσε στους οπαδούς το γεγονός ότι οι μικρότερες ομάδες αναμείχθηκαν με τις μεγάλες. Η Lotus ήταν δυνατή, και νομίζω ότι δεν έχουμε δει το καλύτερο απ’ αυτήν ακόμα. Έχουν πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσουν στους επόμενους αγώνες.


[Via: ESPN F1 | Photo Copyright: HOCH ZWEI/Vodafone McLaren Mercedes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...