McLaren: Κοντά σε νέο συμβόλαιο με τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton έχει δηλώσει ότι θ’ αποφασίσει για το μέλλον του μέσα στην καλοκαιρινή διακοπή. Τόσο ο πατέρας του, όσο και ο Jenson Button πιστεύουν ότι ο Βρετανός πρέπει να μείνει στην ομάδα που τον έφερε στη Formula 1 και τον έχει κάνει Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Η βρετανική ομάδα γνωρίζουμε ότι θέλει να κρατήσει έναν οδηγό σαν τον Hamilton, και ο Jonathan Neale, CEO τής McLaren Racing, μας λέει ότι βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στη συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου.

Είμαστε πιο κοντά και, φυσικά, είμαστε σε διάλογο. Για προφανείς λόγους, δεν μπορώ να σας πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, ώστε να βρούμε κάποιο κοινό έδαφος. Και οι δύο πλευρές θέλουμε πάρα πολύ να έρθουμε σε μια νέα συμφωνία.

Ο Βρετανός γνωρίζει την ικανότητα του “Billion Dollar Man”, καθώς και την ταχύτητα της MP4-27, ειδικά ύστερα από τις αναβαθμίσεις σε Γερμανία και Ουγγαρία. Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος για να μη θεωρεί ότι η κούπα μπορεί να φτάσει στα χέρια τού 27χρονου, ειδικά όταν απομένουν άλλοι 9 αγώνες για το τέλος τής σεζόν.

Μαθηματικά, είναι ακόμα εφικτό. 25 βαθμοί για τη νίκη και δε θέλει πολύ για ν’ αλλάξουν αυτά. Έχουμε ένα γρήγορο μονοθέσιο, που ήταν καλύτερο απ’ ό,τι η Ferrari, στον προηγούμενο αγώνα. Ο Hamilton είναι μαχητής και λατρεύει τις προκλήσεις. Χρειάζεται μόνο να νιώθει ότι η ομάδα είναι πίσω του και πιέζει. Και νομίζω ότι, αν αισθάνεται ότι πιέζουμε και φέρνουμε αναβαθμίσεις, και ότι ασχολούμαστε με ζητήματα που προκύπτουν, θα μάχεται για τον τίτλο στο τέλος τής χρονιάς.


[Πηγή: Sky Sports]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...