Η θέση του Felipe Massa στη Ferrari μόνο ασφαλής δε θα πρέπει να θεωρείται, διότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου τελειώνει στο τέλος τής σεζόν, ενώ η απόδοσή του δεν μπορεί να τον κρατήσει στο Maranello. Η ιταλική ομάδα, ως η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία τής Formula 1, αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς οδηγούς, συνεπώς ο Massa θα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί, για ν’ αποδείξει ότι είναι ικανός να σταθεί δίπλα στον Fernando Alonso, αν μπορεί να το κάνει.

Ο Stefano Domenicali, Αγωνιστικός Διευθυντής της Scuderia, δηλώνει ότι ο 31χρονος θα πρέπει να μεγιστοποιήσει την απόδοσή του, ενώ λέει πως γνωρίζει τι πρέπει να κάνει.

Νομίζω ότι ο Felipe ξέρει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να μεγιστοποιήσει την απόδοσή του, διότι χρειαζόμαστε τις ικανότητές του. Χρειαζόμαστε βαθμούς, για να επιτεθούμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, αλλά και για να “κόψει” βαθμούς από άλλους οδηγούς. Ξέρει ότι έχει μπροστά του μερικούς πολύ σημαντικούς αγώνες, τόσο για τον εαυτό του, όσο και σαν μέλος τής Ferrari.

Ο Ιταλός τονίζει, επίσης, ότι δεν υπάρχει βιασύνη για τον team-mate τού Ferni. Προσωπικά, πιστεύω πως, αν ο Massa συνεχίσει σ’ αυτό το -αργό- τέμπο, δε θα υπάρξει καμία ανανέωση, αλλά υπογραφή συμβολαίου για κάποιον νέο οδηγό. Τώρα, το ποιος θα είναι αυτός, είναι ένα άγνωστο θέμα…

[Πηγή: AutoSport]