Button: Δύσκολη η μάχη του Alonso για το πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, 40 βαθμούς μακριά από τον δεύτερο Mark Webber. Ο 31χρονος έχει ονομάσει τους Lewis Hamilton και Sebastian Vettel ως τους βασικούς του αντιπάλους για τη συνέχεια, όμως υπάρχουν κι άλλοι οδηγοί που μπορούν να του κάνουν ζημιά, καθώς κάθε ομάδα έχει τα δικά της σκαμπανεβάσματα, ενώ ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.

Αυτό πιστεύει και ο Jenson Button, δηλώνοντας ότι δε θα είναι εύκολο για τον Ισπανό να φτάσει τελειώσει πρώτος το φετινό πρωτάθλημα.

Η Ferrari έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, για να πάρουν αυτούς τους βαθμούς, αλλά δε νομίζω ότι είχαν την πραγματική ταχύτητα. Θα το διαχειριστούν καλά· είναι μια μεγάλη ομάδα, και ο Fernando ένας πολύ καλός οδηγός. Αλλά, είναι δύσκολο, όταν βλέπεις ομάδες να κερδίσουν με συνέπεια τους αγώνες, και νομίζω ότι αυτό θα συμβεί και στους επόμενους αγώνες.

Η φετινή απόδοση του Button δεν είναι η αναμενόμενη, αν σκεφτούμε ότι η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη της καριέρας του. Ο Βρετανός είχε πολλά προβλήματα με τις ρυθμίσεις στο μονοθέσιό του, κάτι που τον έχει αναγκάσει να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμος με τον Romain Grosjean), 88 βαθμούς πίσω από τον Ferni.

Δοκίμασα κάποια πράγματα στο μονοθέσιό μου, τα οποία ήταν προς τη λάθος κατεύθυνση, κάτι που έγινε κοντά στο Καναδικό Grand Prix. Αλλά, έχουμε λύσει αυτά τα προβλήματα που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες, και είμαι πολύ πιο χαρούμενος. Έτσι, γενικά, το μονοθέσιο είναι καλό, και οι αναβαθμίσεις που είχαμε στους δύο τελευταίους αγώνες ήταν εξαιρετικές, κι εγώ νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε τα πάντα σ’ αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.


[Via: ESPN F1 | Photo Copyright: ROSLAN RAHMAN/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα